Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Αγροτικά Θέματα

Ο Δήμος Ζίτσας ενημερώνει ότι το Γραφείο Υποστήριξης- Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής, έχει στόχο την υποβοήθηση του αγροτικού κόσμου μέσα από την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής παραγωγής και βέβαια η διατήρηση του αγροτικού πληθυσμού στο Δήμο μας, με προοπτικές ανάπτυξης. Μέσα από την σελίδα μας θα δίνεται η δυνατότητα για ενημέρωση σχετικά με αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα, τόσο σε τοπικό όσο και σε γενικό επίπεδο.

Προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (zitsa@zitsa.gov.gr) ή τηλεφωνικά (2653360015).

Επενδύσεις σε επιχειρήσεις οινοπαραγωγής σύμφωνα με το άρθρο 50 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθμ. 1308/2013 για την περίοδο 2020-2023

Το Γραφείο Υποστήριξης- Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής σας ενημερώνει ότι έχει εκδοθεί η ΥΑ 1771/149520/03.07.2019- ΦΕΚ Β΄2736/03.07.2019 (Επενδύσεις σε επιχειρήσεις οινοπαραγωγής).

Αναρτήθηκε στις 17 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »
Αναδιάρθρωση και Μετατροπή Αμπελώνων (Νέα Απόφαση)

Δόθηκε νέα υπουργική απόφαση (Υπ.Α.Α.Τρ, ΦΕΚ Β 2096/2019) για την αναδιάρθρωση και μετατροπή των αμπελώνων. Το σύνολο των διατάξεων της προηγούμενης απόφασης παραμένει ίδιο, αφού επιφέρονται μικρές αλλαγές που αφορούν:

Αναρτήθηκε στις 11 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Aντιμετώπιση της καρπόκαψας, του βλαστορύκτη, της ανθράκωσης και της βακτηρίωσης της καρυδιάς

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει και προτείνει κατάλληλα σκευάσματα για την αντιμετώπιση της καρπόκαψας, του βλαστορύκτη, της ανθράκωσης και της βακτηρίωσης της καρυδιάς (σημείο παρατήρησης: Ζίτσα Ιωαννίνων).

Αναρτήθηκε στις 07 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Απόδοση δασικών εκτάσεων για καλλιέργειες

Το σχέδιο νόμου που κατέθεσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας περιλαμβάνει τόσο την τακτοποίηση αυθαίρετων οικισμών στα δάση, όσο και ρυθμίσεις για τους δασωμένους αγρούς και την απόδοσή τους για αγροτικές καλλιέργειες (την εξαίρεση από την δασική νομοθεσία των χορτολιβαδικών εκτάσεων, τακτοποίηση κατασκευών θρησκευτικών χώρων εντός δασών κτλ.).

Αναρτήθηκε στις 06 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Nομοθετικό πλαίσιο της διαδικασίας μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης για τους γεωργούς

Kαταληκτική ημερομηνία οριστικοποίησης και υποβολής της αίτησης μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης για το έτος ενίσχυσης 2019 ορίζεται η Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019.

Αναρτήθηκε στις 03 Ιούνιος 2019 Περισσότερα »
Πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής των αμπελώνων περιόδου 2019/2020 στα πλαίσια του Καν. (ΕΕ) 1308/2013

Από το Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων ανακοινώνεται ότι:  Έως και τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 θα κατατίθενται αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελώνων περιόδου 2019/2020 και στο Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής  της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 15 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Έναρξη υποβολής ενιαίας αίτησης ενίσχυσης 2019 (10/04/2019- 15/05/2019)

Στις 10/04/2019 ξεκίνησε η υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης για το 2019, μέσω της οποίας χορηγούνται όλες οι άμεσες ενισχύσεις, οι ενισχύσεις των μέτρων των μικρών νησιών Αιγαίου Πελάγους, καθώς και εκείνες των μέτρων αγροτικής ανάπτυξης που συνδέονται με εκτάσεις ή ζωικό κεφάλαιο.

Αναρτήθηκε στις 15 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Νέες Αμπελοφυτεύσεις για το έτος 2019 (27/02/2019-27/03/2019)

Μέχρι 27 Μαρτίου 2019, οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί για την απόκτηση αδειών φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, μέσω της ιστοσελίδας του ΥΠ.Α.Α.Τ. (http://e-services.minagric.gr) & με τηλεφωνική υποστήριξη στο τετραψήφιο τηλέφωνο 1540.

Αναρτήθηκε στις 04 Μάρτιος 2019 Περισσότερα »
Αποτελέσματα δικαιούχων αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελώνων

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έδωσε στην δημοσιότητα την κατάταξη των  δικαιούχων παραγωγών και κατανομής των κονδυλίων για την ένταξή τους στο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελώνων για την περίοδο 2018-2019, με βάση τους διοικητικούς και επιτόπιους ελέγχους που διενέργησαν οι Π.Ε. της χώρας.

Αναρτήθηκε στις 20 Φεβρουάριος 2019 Περισσότερα »
Ενημέρωση Κτηνοτρόφων για τις κατανεμηθείσες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ εκτάσεις βόσκησης

Από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 και για τριάντα ημερολογιακές ημέρες μπορούν οι κτηνοτρόφοι  της Περιφέρειας Ηπείρου, να προσέρχονται στην αρμόδια Δ.Α.Ο.Κ. της Περιφερειακής τους Ενότητας, προκειμένου να λάβουν γνώση σχετικά με τα στοιχεία  της κατανεμηθείσας έκτασης βόσκησης έτους 2018 όπως έχουν διαμορφωθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Αναρτήθηκε στις 25 Ιανουάριος 2019 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

13,98° Υγρασία: 67% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα