Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Να μειωθούν οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων κατά 60% ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας

 

Την αποστολή υπομνήματος-αιτήματος στο Υπουργείο Οικονομικών  με το οποίο θα ζητά την επανεξέταση, όλου του πλέγματος των αντικειμενικών αξιών για τα ακίνητα στην περιοχή του Δήμου Ζίτσας αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο στη διάρκεια της  τακτικής του συνεδρίασης το βράδυ της Τρίτης (5/5/2015) στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού δημαρχείου στην Ελεούσα.

Συγκεκριμένα, το Σώμα έκανε αποδεκτή την εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Δημ. Λάμπρου ο οποίος πρότεινε την αποστολή υπομνήματος - αιτήματος στο Υπουργείο Οικονομικών με το οποίο θα ζητείται να μειωθούν οι  αντικειμενικές αξίες κατά  εξήντα τοις εκατό (60%) τουλάχιστο, ο συντελεστής οικοπέδου (ΣΟ) να διαμορφωθεί από  0,10 έως 0,40 τουλάχιστο, και να καταργηθεί η διαφορά της αξίας ανάλογα με την δυνατότητα κατάτμησης του οικοπέδου  σε περισσότερα άρτια και οικοδομήσιμα οικόπεδα, αφού αυτό αφορά τοπικές κοινότητες με ελάχιστους κατοίκους και χωρίς καμία περαιτέρω δυνατότητα αξιοποίησης του οικοπέδου.

Αναρτήθηκε στις 07 Μάιος 2015

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα