Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Την Κυριακή τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Σπύρου Μέμου στην Τ.Κ. Γραμμένου

Την Κυριακή τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Σπύρου Μέμου στην Τ.Κ. Γραμμένου

«Ζωγραφίζοντας ένα πουλί» είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής του εκπαιδευτικού Σπύρου Μέμου που οργανώνουν ο Δήμος Ζίτσας και η οργανωτική επιτροπή του Γενικού Λυκείου Ελεούσας «Κωνσταντίνος Ασώπιος» στο κτίριο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου της Τ.Κ. Γραμμένου από 23 έως 30 Ιουλίου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 23 Ιουλίου στις 19.30 μ.μ. με ομιλητές τους κκ. Μιχάλη Παντούλα, φιλόλογο-συγγραφέα και τον πατέρα Γεώργιο Χουζούρη, πτυχιούχο Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών  Μονάχου – εικαστικό.

 «Είναι ευκαιρία για όλους τους δημότες και όχι μόνο να επισκεφθούν το Γραμμένο για να δουν τα αξιόλογα έργα  του Σπύρου Μέμου που αντανακλούν τη σχέση του με τα γράμματα καθώς και την αγάπη του για τη φύση» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος και  τον ευχαρίστησε γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο χώρο να εκθέσει τις δημιουργίες του.

Από την πλευρά του  ο Σπύρος Μέμος κάλεσε «όλους τους φιλότεχνους, τους ανθρώπους των γραμμάτων, αλλά και όποιον αρέσκεται σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, να επισκεφθούν την έκθεση που διοργανώνεται στο χώρο, στο χωριό της ανθρωπιάς και της ευεργεσίας» και ευχαρίστησε τους διοργανωτές γιατί προβάλουν την καλλιτεχνική του προσπάθεια.  

Ο Σπύρος Μέμος είναι πτυχιούχος  κλασικής φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και υπηρετεί από το 2000 στη δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Επίσης, έχει τελειώσει την Σχολή Ζωγραφικής και Αγιογραφίας που λειτουργεί στην Καστοριά, υπό την αιγίδα της Ι. Μητρόπολης. Τα έργα του είναι επηρεασμένα από την ποίηση  και τη λογοτεχνία, ενώ προσφιλής θεματολογία του είναι η φύση, τα πουλιά και τα ζώα. 

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά από 18.00 – 22.00μ.μ.

Αναρτήθηκε στις 21 Ιούλιος 2017

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα