Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανάρτηση πινάκων κατάταξης αποτελεσμάτων Α΄βάθμιας σχολικής επιτροπής Δ.Ζίτσας

    Σε συνέχεια της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αριθμό απόφασης  24/2018 της Σχολικής Επιτροπής, ανακοινώνουμε τους πίνακες κατάταξης προς ενημέρωση.

Αναρτήθηκε στις 30 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
Υποβολή αιτήσεων για χορήγηση «έγκρισης συμμετοχής» στην Εμποροπανήγυρη της Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς του Δήμου Ζίτσας

Η Επιτροπή Εμποροπανήγυρης του Δήμου Ζίτσας (Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς) έτους 2018 ανακοινώνει ότι :η υποβολή αιτήσεων για χορήγηση «έγκρισης συμμετοχής» στην Εμποροπανήγυρη της Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς του Δήμου Ζίτσας, στη θέση «Πράσινη γωνιά» θα γίνεται έως την πλήρωση των θέσεων -παραπηγμάτων και των λοιπών θέσεων που προβλέπει η υπ' αρ. 191/2018 Κανονιστική απόφαση του Δήμου Ζίτσας.Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται στο Πρωτόκολλο του Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 29 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
Απαλλαγή Δ.Τ. σε μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα

Σύμφωνα με το άρθρο 222 του N. 4555/18 (ΦΕΚ 133/19.07.2018 τεύχος Α'):

Αναρτήθηκε στις 29 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ζίτσας στους επιτυχόντες στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.

Μετά την ανακοίνωση, από το Υπουργείο Παιδείας, των βάσεων εισαγωγής στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης των μαθητών που πήραν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος  σε γραπτό μήνυμά του αναφέρει τα εξής :

Αναρτήθηκε στις 28 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
Μαγευτική βραδιά με τη Γλυκερία στον αρχαιολογικό χώρο Μεγ. Γαρδικίου του Δήμου Ζίτσας

Το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι δεν απογοήτευσε τους 3000 και πλέον θεατών, όλων των ηλικιών, που το βράδυ της Κυριακής (26/08/2018) αψήφησαν τον απογευματινό άστατο καιρό και ανηφόρησαν στο λόφο «Καστρί» στον αρχαιολογικό χώρο  Πασσαρώνας για τη συναυλία που διοργάνωσαν η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων και ο Δήμος Ζίτσας. Ήταν εκεί, στο καθιερωμένο τους ραντεβού και έδωσε  τη δική του «χρωματική νότα» στο μουσικό ταξίδι που τους χάρισαν η κορυφαία λαϊκή μας ερμηνεύτρια Γλυκερία, με τον ταλαντούχο καλλιτέχνη Βασίλη Προδρόμου.

Αναρτήθηκε στις 27 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας τίμησε το Σάββα Σιάτρα με εκδήλωση στην Τ.Κ. Ζίτσας

Έναν από τους πρεσβευτές του Ηπειρώτικου τραγουδιού, το Σάββα Σιάτρα τίμησε με εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με τον τοπικό  Πολιτιστικό Σύλλογο στην κεντρική πλατεία της Τ.Κ. Ζίτσας το βράδυ της Τετάρτης (22/08/2018). Ο Σάββας Σιάτρας και συνάδελφοί του, τραγουδιστές και μουσικοί που ήρθαν στην εκδήλωση για να τον τιμήσουν με την παρουσία τους, χάρισαν στους παρευρισκόμενους μια βραδιά αυθεντικής δημοτικής μουσικής.   

Αναρτήθηκε στις 23 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
Έγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων 2ου τριμήνου 2018 της Οικονομικής Επιτροπής για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2018

Το Δημοτικό Συμβούλιο εγκρίνει την έκθεση εσόδων – εξόδων 2ου τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2018, η οποία έχει συνταχθεί και κατατεθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, με την υπ’ αριθ. 246/2018 Απόφασή της και έχειεγγραφεί στο εισηγητικό σκέλος της παρούσας απόφασης.Μειοψηφούντος του Δημοτικού Συμβούλου κ. Τζίμα Δημητρίου.

Αναρτήθηκε στις 22 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
Έγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων 1ου τριμήνου 2018 της Οικονομικής Επιτροπής για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2018

Το Δημοτικό Συμβούλιο εγκρίνει την έκθεση εσόδων – εξόδων 1ου τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2018, η οποία έχει συνταχθεί και κατατεθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με την υπ’ αριθ. 163/2018 Απόφασή της και έχει εγγραφεί στο εισηγητικό σκέλος της παρούσας απόφασης.Μειοψηφούντος του Δημοτικού Συμβούλου κ. Τζίμα Δημητρίου ο οποίος καταψήφισετην εισήγηση στο σύνολό της και των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης«ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» κ.κ. Γαρδίκου Βασιλείου, Λεοντίου Κων/νου,Γκαραλέα Δημητρίου, Χανδόλι...

Αναρτήθηκε στις 22 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
Δημοσίευση στοιχείων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Ζίτσας οικονομικού έτους 2018 από 1/06/2018 έως 30/06/2018

Ο Δήμος Ζίτσας έχει την υποχρέωση σύμφωνα με την παρ 1 άρθρο 10 Α του Ν. 3861/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην Διαύγεια στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.

Αναρτήθηκε στις 22 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
Δημοσίευση στοιχείων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Ζίτσας οικονομικού έτους 2018 από 1/05/2018 έως 31/05/2018

Ο Δήμος Ζίτσας έχει την υποχρέωση σύμφωνα με την παρ 1 άρθρο 10 Α του Ν. 3861/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην Διαύγεια στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.

Αναρτήθηκε στις 22 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

15,98° Υγρασία: 67% Άνεμος: 4,12 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα