Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Νέο υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο για βιοαπόβλητα στο στόλο του Δήμου Ζίτσας

Με ένα νέο υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο όχημα συλλογής βιοαποβλήτων, ενισχύει την υπηρεσία καθαριότητας ο Δήμος Ζίτσας μπαίνοντας έτσι στη νέα εποχή της ανακύκλωσης καλύπτοντας κάθε πηγή παραγωγής απορριμμάτων. Η παραλαβή του οχήματος έγινε στο Δημαρχείο στην Ελεούσα από τα μέλη της Επιτροπής παραλαβής, παρουσία του Δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου και του Αντιδημάρχου Γιώργου Σιαφάκα.

Αναρτήθηκε στις 05 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ανακοίνωνουμε ότι στον Δήμο Ζίτσας θα προσληφθούν πέντε (5) άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προς κάλυψη κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών πυροπροστασίας Κλάδου/ ειδικότητας ΥΕ Εργατών Πρασίνου με χρονική διάρκεια 3 μήνες Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών και να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/07. Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 5 του Ν.2527/97.

Αναρτήθηκε στις 04 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
Δράση για την «Καλλιτεχνική εκπαίδευση ατόμων τρίτης ηλικίας» στο Δήμο Ζίτσας

Με μια όμορφη μουσική εκδήλωση στην οποία συμμετείχε το χορωδιακό τμήμα του ΚΑΠΗ Ελεούσας και η μικτή χορωδία του Δήμου Κόνιτσας  ολοκληρώθηκε η δράση «Καλλιτεχνική εκπαίδευση ατόμων τρίτης ηλικίας» που υλοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Σημεία Στήριξης». Η εκδήλωση με τίτλο «Στηρίζουμε την Τρίτη ηλικία» οργανώθηκε από την Κοιν.Σ.Επ. «Κιμωλία», τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Ζίτσας και προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κόσμου που γέμισε την αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας.

Αναρτήθηκε στις 04 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
Επιμορφώνονται οι παιδαγωγοί των βρεφικών & παιδικών σταθμών του Δήμου Ζίτσας

Ο  Δήμος Ζίτσας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας διοργανώνουν σειρά επιμορφωτικών δράσεων με στόχο τη διαρκή εκπαίδευση και κατάρτιση  των παιδαγωγών των βρεφικών και παιδικών σταθμών του Δήμου   προκειμένου να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις του επαγγέλματός τους. Οι δράσεις ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (03/04/2024) με τη συμμετοχή 21 παιδαγωγών, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και εισηγήτρια τη Δρ. Κωνσταντίνα Ρέντζου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Αγωγής κα...

Αναρτήθηκε στις 04 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
Το περίπτερο - εκθετήριο στην Ζίτσα φωτίστηκε μπλε για τον αυτισμό

Με το μπλε χρώμα του Αυτισμού, φωταγωγήθηκε το περίπτερο - εκθετήριο οίνου στην Κοινότητα Ζίτσας το βράδυ της Τρίτης 2 Απριλίου 2024, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό. Η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού καθιερώθηκε με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ την 1η Νοεμβρίου 2007 και αποφασίστηκε να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου.

Αναρτήθηκε στις 03 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
Δημοσίευση στοιχείων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Ζίτσας οικονομικού έτους 2024 από 1/2/2024 έως 28/2/2024

Ο Δήμος Ζίτσας έχει την υποχρέωση σύμφωνα με την παρ 1 άρθρο 10 Α του Ν. 3861/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην Διαύγεια στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.

Αναρτήθηκε στις 03 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
Επιμορφωτικές δράσεις για τους παιδαγωγούς των βρεφικών & παιδικών σταθμών του Δήμου Ζίτσας

Ο Δήμος Ζίτσας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας διοργανώνουν σειρά επιμορφωτικών δράσεων, οι οποίες απευθύνονται στους παιδαγωγούς πρώιμης παιδικής ηλικίας που εργάζονται στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου. Οι δράσεις ξεκινούν την Τετάρτη (03/04/2024) στις 15:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με εισηγήτρια τη Δρ. Κωνσταντίνα Ρέντζου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 01 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
Διακρίσεις για τη θεατρική ομάδα «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών η Θεατρική Ομάδα «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» του Δήμου Ζίτσας επέστρεψε με διακρίσεις από το 39ό Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα.  Η Θεατρική Ομάδα «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» συμμετείχε, για τέταρτη φορά, φέτος στο Φεστιβάλ και απέσπασε ένα βραβείο και έναν έπαινο  για  τη θεατρική παράσταση «Τριαντάφυλλο στο στήθος» του Τένεσσι Ουίλλιαμς.

Αναρτήθηκε στις 01 Απρίλιος 2024 Περισσότερα »
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΩΣΗ

Αναρτήθηκε στις 29 Μάρτιος 2024 Περισσότερα »
Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ

Για την Πέμπτη 28 Μαρτίου ανακοινώθηκε από το ΔΕΔΔΗΕ διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω εργασιών: Από ημ/νία και ώρα Έως ημ/νία και ώρα Δήμος/κοινότητα Περιγραφή περιοχής 28/3/2024 9:30:00 πμ 28/3/2024 1:30:00 μμ ΖΙΤΣΑΣ Χρυσόρραχη, Βλαχάτανο, Βατατάδες, Γαβρισιοί, Λιγοψά, Πετσάλι, Πρωτόπαππα, Νεοχώρι, πτηνοτροφεία και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.   Από τη διακοπή του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης στο αντλιοστάσιο και τις γεωτρήσεις του ΣΥΔΛΙ στο Νεοχώρι, με αποτέλεσμα τη ...

Αναρτήθηκε στις 28 Μάρτιος 2024 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

17,98° Υγρασία: 39% Άνεμος: 3,6 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα