Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα νηπιαγωγεία και στην πρώτη τάξη των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Ζίτσας

Ξεκίνησαν από την Παρασκευή 1 Μαρτίου οι εγγραφές των μαθητών και μαθητριών στα Νηπιαγωγεία και στα Δημοτικά σχολεία του Δήμου Ζίτσας, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι την Τετάρτη 20 Mαρτίου. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται σύμφωνα με τη χωροταξική κατανομή των σχολείων όπως αυτή ορίζεται με την υπ’ αρ. 1229/ 28.02.2024 Απόφαση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 05 Μάρτιος 2024 Περισσότερα »
Αιτήσεις για συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Νταντάδες της γειτονιάς»

Αίτηση στην πλατφόρμα ntantades.gov.gr. μπορούν να υποβάλουν γονείς με παιδιά έως δυόμισι ετών και να επιδοτηθούν με σκοπό να προσλάβουν την «νταντά» που επιθυμούν για να αναλάβει τη φύλαξη των παιδιών τους. Ο Δήμος Ζίτσας είναι μεταξύ των 61 Δήμων όλης της χώρας οι οποίοι συμμετέχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς» του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Αναρτήθηκε στις 05 Μάρτιος 2024 Περισσότερα »
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας(04-03-24) έως τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (05-03-2024) λόγω διέλευσης μετωπικήςεπιφάνειας από τα δυτικά προς τα ανατολικά της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ι-σχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών καιπιθανώς από χαλαζοπτώσεις.Αναλυτικά ισχυρά φαινόμενα προβλέπονται:Τη Δευτέρα (04-03-24)α. Από το απόγευμα έως αργά το βράδυ στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στε-ρεά και πιθανώς τη δυτική Πελοπόννησο.β. Α...

Αναρτήθηκε στις 04 Μάρτιος 2024 Περισσότερα »
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Γνωστοποιείται στο κοινό ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής :   Την Δευτέρα 04-03-2024 :   Α) Από ώρα 09:30 πμ έως 13:30 μμ στις παρακάτω περιοχές Κάτω Αετόπετρα δήμου Ζίτσας.   Την Τρίτη 05-03-2024 :   Α) Από ώρα 09:30 πμ έως 14:30 μμ στις παρακάτω περιοχές Κούρεντα.   Την Τετάρτη 06-03-2024 :   Α) Από ώρα 09:00 πμ έως 13:00 μμ στις παρακάτω περιοχές Ζωοδόχος πέριξ της επιχείρησης μπετόν Κρόνος.   ...

Αναρτήθηκε στις 04 Μάρτιος 2024 Περισσότερα »
Ενημερωτική εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Ελεούσας

Ο Δήμος Ζίτσας διοργανώνει ενημερωτική δράση με θέμα «Τρίτη ηλικία: Ποιότητα Ζωής και Ευδόκιμο Γήρας» Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 και ώρα 11.30πμ στο χώρο του ΚΑΠΗ Ελεούσας. Εισηγήτρια: κ. Ναταλία Λιάτσου, Ψυχολόγος Δήμου Ζίτσας

Αναρτήθηκε στις 01 Μάρτιος 2024 Περισσότερα »
Συγχαρητήρια στην Αδελφότητα Αετόπετρας για τη βράβευσή της από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία

Συγχαρητήρια επιστολή στην Αδελφότητα Αετόπετρας απέστειλε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος με αφορμή την τιμητική διάκριση που της απονεμήθηκε από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδίας Ελλάδος. Η Αδελφότητα Αετόπετρας βραβεύτηκε για την ενεργό και πολυσχιδή δράση της από το 1901 μέχρι σήμερα, στη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Πανηπειρωτική για την κοπή της πίτας του Ηπειρώτη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αναρτήθηκε στις 01 Μάρτιος 2024 Περισσότερα »
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού - Ιδιαίτερο προειδοποιητικό σήμα

ΑΠΟ ΕΜΥ/ΕΜΚΕλληνικό, 29-02-2024/1230 BΑ.Α. 6/2024ΠΡΟΣ: ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥΠρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (29-02-24) έως το πρωί του Σαββάτου (2-3-2024) με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχέςκαι καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς από χα-λαζοπτώσεις. Τα έντονα φαινόμενα θα ξεκινήσουν το βράδυ της Πέμπτης στα δυτικά καιτην Παρασκευή θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν τα υπόλοιπα ηπειρωτικά,τις Σποράδες, την Εύβοια...

Αναρτήθηκε στις 29 Φεβρουάριος 2024 Περισσότερα »
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια εκτέλεσηςτης με αρ. Πρωτ. 19393/06.12.2023 σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ζίτσας και της εταιρείας«OLYMPIOS INTELLIGENT TECHNOLOGIES S.A.» για τη Δημόσια Προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια και Εγκατάσταση Συστήματος Ψηφιακής Διαχείρισης του Δικτύου Ύδρευσης του Δήμου Ζίτσας»

Αναρτήθηκε στις 29 Φεβρουάριος 2024 Περισσότερα »
Ενεργειακή αναβάθμιση 4ων σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου Ζίτσας.

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκε στο facebook και στο youtube της ΕΥΔ Προγράμματος Ήπειρος η δημοσίευση για την ενεργειακή αναβάθμιση 4ων σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου Ζίτσας.     https://www.facebook.com/espaepirus   https://www.youtube.com/watch?v=HGrw4F-tOwI  

Αναρτήθηκε στις 27 Φεβρουάριος 2024 Περισσότερα »
Σταθερά μειωμένα και για το 2024 τα ανταποδοτικά τέλη στο Δήμο Ζίτσας –Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός

Σταθερά, χωρίς καμία αύξηση, διατηρούνται για ακόμη μία χρονιά τα δημοτικά ανταποδοτικά τέλη στο Δήμο Ζίτσας. Το Δημοτικό Συμβούλιο στην τακτική του συνεδρίαση, με τις ψήφους της πλειοψηφίας των μελών του  Σώματος (μειοψήφησαν οι Σύμβουλοι της ΛΑ.ΣΥ.)  έκανε δεκτή την πρόταση της Δημοτικής Αρχής να μην υπάρξει καμία μεταβολή στα τέλη παρόλο το δύσκολο δημοσιονομικό πλαίσιο που έχουν διαμορφώσει οι γενικότερες οικονομικές συνθήκες καθώς και οι δυσβάσταχτες αυξήσεις που επιβάλει ο ΦΟΔΣΑ για τη διαχείριση των απορριμμάτων.  

Αναρτήθηκε στις 23 Φεβρουάριος 2024 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

16,98° Υγρασία: 51% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα