Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος  αναφέρει:

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

 

Λίγες ώρες πριν την έλευση της νέας χρονιάς ο καθένας μας κάνει τον απολογισμό του για την απερχόμενη και ταυτόχρονα θέτει τους στόχους με ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.

Αδιαμφισβήτητα το 2015 μας αποχαιρετά αφήνοντας πίσω του, δυστυχώς, πικρή γεύση δημιουργώντας, ταυτόχρονα, περισσότερες προσδοκίες για το 2016 που έρχεται. Να είναι μια χρονιά , περισσότερο δημιουργική, με τις ανθρώπινες αξίες να έχουν πρωταρχικό ρόλο σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.

Tα τελευταία χρόνια ήταν γεμάτα ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, λόγω της κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας και που επηρεάζει όλους μας σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο. Μια κρίση που έπληξε σε μεγάλο βαθμό και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στο Δήμο Ζίτσας, παρά τα προβλήματα, που όλοι βιώνουμε, παρά τις καθημερινές δυσκολίες, αγωνιζόμαστε  αταλάντευτα και με όσες δυνάμεις διαθέτουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, πλάι στον πολίτη και ειδικά δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Με αυτή την αρχή θα πορευτούμε και το νέο έτος με αλληλεγγύη, αγάπη και προσφορά προς τους συνανθρώπους μας, δηλαδή όλους εσάς.

Στόχος και ευχή μου για τη νέα χρονιά, είναι να καταφέρουμε, όλοι μαζί, μέσα από τη συλλογική προσπάθεια να ενισχύσουμε την προοπτική και την ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο.

Η κατάκτηση στόχων, απαιτεί συνένωση δυνάμεων, συγκροτημένο σχέδιο, όραμα και σκληρή προσπάθεια.

Με αυτές τις σκέψεις, με πίστη και ελπίδα, εύχομαι από καρδιάς Χρόνια πολλά, Υγεία, Ευημερία κάθε Οικογενειακή και προσωπική ευτυχία, στους απανταχού Ηπειρώτες».    

 

 

Αναρτήθηκε στις 31 Δεκέμβριος 2015

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα