Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Κοτόπουλα στους ωφελούμενους του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας διένειμε ο Δήμος

Κοτόπουλα στους ωφελούμενους του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας  διένειμε ο Δήμος

Κοτόπουλα σε δημότες του  διένειμε ο Δήμος Ζίτσας, την Πέμπτη (21/01/2016) στα πλαίσια της εφαρμογής του  Προγράμματος  «Επισιτιστικής  και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)».

 Τις  ποσότητες των νωπών κοτόπουλων παρέδωσε νωρίς το πρωί  της Πέμπτης  στον Αντιδήμαρχο Αλκιβιάδη Βότσικα  η υπεύθυνη του επικεφαλής εταίρου (Δήμου Ιωαννιτών) του Προγράμματος, Ρόη Ζηκίδου.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α. του Δήμου Ζίτσας, παρέλαβαν ένα μέρος της ποσότητας κοτόπουλου (νωπό) που τους αντιστοιχεί από το Δημοτικό κατάστημα στην Ελεούσα.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Ζίτσας στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος και στην προσπάθεια που καταβάλει ώστε να  παρέχει στους πλέον αδύναμους τα βασικά αγαθά προκειμένου, να μειωθεί όσο γίνεται ο αριθμός των συνανθρώπων μας που ζουν στα όρια της ακραίας φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού έχει διανείμει μέχρι σήμερα περισσότερους από 25 τόνους φρούτων (Ροδάκινα, μήλα, ακτινίδια, μανταρίνια) και περίπου 20 τόνους ρυζιού.   

Ενώ σημαντική είναι και η διαρκής ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων  με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου.

 

Αναρτήθηκε στις 21 Ιανουάριος 2016

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα