Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Υπηρεσίες και θαλάσσια μπάνια για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Ζίτσας

Υπηρεσίες και θαλάσσια μπάνια για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Ζίτσας

Δωρεάν θαλάσσια μπάνια απολαμβάνουν και φέτος τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Ζίτσας.

Η εφαρμογή του προγράμματος που προετοίμασε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου ξεκίνησε από τα μέσα Ιουλίου και ολοκληρώνεται την ερχόμενη εβδομάδα. Λεωφορεία από τις έδρες των ΚΑΠΗ (Ελεούσα, Ροδοτόπι, Βουνοπλαγιά, Ζωοδόχο, Μεταμόρφωση και Ζίτσα ) ξεκινούν προκαθορισμένες ημέρες και ώρες με προορισμό το Δρέπανο Ηγουμενίτσας,  προκειμένου οι ηλικιωμένοι δημότες του Δήμου Ζίτσας να απολαύσουν το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Η συμμετοχή των μελών των ΚΑΠΗ είναι μεγάλη, γεγονός που αναδεικνύει και την ανάγκη συνέχισης του συγκεκριμένου προγράμματος παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

«Στεκόμαστε στο πλευρό των ηλικιωμένων δημοτών μας που αγκαλιάζουν τις δράσεις που διοργανώνουμε στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ανέστης Καρατασίτσας.

Να σημειωθεί ότι το Νομικό Πρόσωπο παρέχει στα μέλη των ΚΑΠΗ ιατρική φροντίδα και κάλυψη με γιατρό και φυσιοθεραπευτή και ταυτόχρονα οργανώνει και υλοποιεί εκδηλώσεις ενημερωτικού χαρακτήρα  για ιατρικά θέματα που απασχολούν τους ηλικιωμένους καθώς και θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος.

 «Η στήριξη των ηλικιωμένων για τη Δημοτική Αρχή, αποτελεί μια διαρκής προσπάθεια» επισημαίνει ο κ. Καρατασίτσας εξηγώντας πως καθημερινά καταβάλλεται προσπάθεια από όλους για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

 

Αναρτήθηκε στις 29 Ιούλιος 2016

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα