Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Διήμερο εκδηλώσεων στο φως του φεγγαριού στον αρχαιολογικό χώρο Μ. Γαρδικίου

Διήμερο εκδηλώσεων στο φως του φεγγαριού στον αρχαιολογικό χώρο Μ. Γαρδικίου

Διήμερες είναι οι φετινές εκδηλώσεις που οργανώνουν η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων και ο Δήμος Ζίτσας στο πλαίσιο του εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου στον αρχαιολογικό χώρο της ακρόπολης Μ. Γαρδικίου, στο  λόφο «Καστρί».

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Τετάρτη (17/08/2016), στις 21.00μ.μ. με θεατρική παράσταση από τους μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου Ζίτσας, που θα παρουσιάσουν  την τραγωδία του Ευριπίδη «ΕΛΕΝΗ» και θα κορυφωθούν την Πέμπτη (18/08/2016) με μουσική εκδήλωση υπό τον τίτλο: «Στο φως του φεγγαριού». Την μουσική παράσταση στις 21.00 μ.μ. θα ανοίξει η στρατιωτική μπάντα της VIII Μεραρχίας που θα παρουσιάσει κομμάτια  έντεχνης ελληνικής μουσικής  και  θα ακολουθήσει η μοναδική  Μελίνα Κανά  η οποία  θα ερμηνεύσει γνωστά και αγαπημένα παλιά και νέα τραγούδια δικά της και άλλων καλλιτεχνών.

Το διήμερο των εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο για το κοινό πραγματοποιείται με αφορμή την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο που γιορτάζει κάθε χρόνο το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού σε επιλεγμένους  αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία όλης της χώρας. 

Αναρτήθηκε στις 16 Αύγουστος 2016

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα