Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Συγχαρητήρια από το Δήμαρχο στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Συγχαρητήρια από το  Δήμαρχο στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Μετά την ανακοίνωση, από το Υπουργείο Παιδείας, των βάσεων εισαγωγής στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης των μαθητών που πήραν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος  σε γραπτό μήνυμά του αναφέρει τα εξής :

«Σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Ζίτσας,  αλλά και της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων,  που κατάφεραν με σκληρή και επίπονη προσπάθεια,  να πετύχουν την εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τους εύχομαι το νέο ταξίδι της ζωής τους, που ξεκινά από εδώ και στο εξής, να είναι καλότυχο.

Συγχαρητήρια επίσης, τόσο στους γονείς, όσο και στους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν πολύτιμοι συμπαραστάτες στον αγώνα των μαθητών, προσφέροντας τους την απαιτούμενη υλική και ηθική υποστήριξη.

Σε ότι αφορά στα Λύκεια του Δήμου μας, τα ποσοστά επιτυχιών που σημείωσαν οι μαθητές τους, αποδεικνύουν πως στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς επιτελούν καθημερινά σπουδαίο εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό έργο, μέσα σε πραγματικά δύσκολες οικονομικά συνθήκες με κοινωνικές προεκτάσεις. Εύχομαι και τα επόμενα χρόνια να είναι το ίδιο δημιουργικά και να στεφθούν με ανάλογες  επιτυχίες.

Αλλά και εκείνοι που φέτος δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους θα πρέπει να γνωρίζουν πως οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και γεμάτοι ευκαιρίες αρκεί να τις αδράξουν. Γιατί οι σπουδές δεν αποτελούν εχέγγυο για την κοινωνική καταξίωση αλλά, απλά ένα εφόδιο.

Όλοι τους,  επιτυχόντες και μη, θα πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο για να πετύχουν τους στόχους τους και να εκπληρώσουν τις επιθυμίες και τα όνειρά τους, ο καθένας από τη δική του αφετηρία.

Καλή τύχη σε όλους.»

 

Αναρτήθηκε στις 24 Αύγουστος 2016

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα