Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Εκδήλωση από το Δήμο Ζίτσας για τη βράβευση αριστούχων μαθητών και ποδοσφαιρικών σωματείων

Εκδήλωση από το Δήμο Ζίτσας για τη βράβευση αριστούχων  μαθητών και ποδοσφαιρικών σωματείων

Με μια λιτή τελετή, στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ελεούσα ο Δήμος Ζίτσας βράβευσε τους αριστούχους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων, τα σχολεία που διακρίθηκαν  για εκπαιδευτικές τους δράσεις καθώς και τα ποδοσφαιρικά σωματεία για την προσφορά τους στον αθλητισμό.  

 Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για θέματα Παιδείας & Αθλητισμού, Στέφανος Μιχάλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σκοπό της διοργάνωσης λέγοντας: «Θέλουμε να τιμήσουμε τις μαθήτριες και τους μαθητές που αρίστευσαν. Όλους αυτούς τους νέους  που μας έκαναν, μας κάνουν και θα μας κάνουν περήφανους με τις αποδόσεις, επιδόσεις και επιτυχίες τους. Αυτόν ακριβώς τον αγώνα όλων θέλουμε να τιμήσουμε σήμερα. Και πρέπει να το κάνουμε, γιατί ως θεσμός η δημοτική αρχή πρέπει να δημιουργεί κίνητρα επιτυχίας και παραδείγματα προς μίμηση.

Θέλουμε να βραβεύσουμε τα ποδοσφαιρικά σωματεία με τους ποδοσφαιριστές αποδεικνύοντας έτσι, το ενδιαφέρον του Δήμου, την αγάπη των πολιτών και κυρίως της νεολαίας, για την άθληση και την άσκηση και ότι επιπλέον αυτό εκφράζει και που μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε την ουσιαστική συμπαράσταση και να επαινέσουμε αξίες, πράξεις και επιδόσεις που τιμούν τον άνθρωπο και προάγουν την κοινωνία. Ο αθλητισμός είναι ένας χώρος δύσκολος, αλλά και όμορφος, κυρίως ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και η μαζική άσκηση, που είναι το θεμέλιο όλου του αθλητικού οικοδομήματος, γι αυτό και πρέπει να τιμούμε όσους ασχολούνται με το χώρο αυτό.

Θέλουμε επίσης να βραβεύσουμε και τα σχολεία του Δήμου μας που με τις δράσεις τους διακρίθηκαν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό».

Ακολούθως ο κ. Μιχάλης προανήγγειλε την πρόθεση της Δημοτικής αρχής να βραβεύσει σε ειδική εκδήλωση τους αθλητές και τα σωματεία για τις διακρίσεις τους αφού πρώτα ολοκληρωθεί η καταγραφή τους καθώς μέχρι τη συγκεκριμένη τελετή διεξάγονταν αγώνες με συμμετοχές αθλητών και σωματείων από το Δήμο Ζίτσας. «Χωρίς αμφιβολία, είπε, οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί οι διευθυντές και οι ποδοσφαιριστές με τους προπονητές και τις διοικήσεις είναι κεντρικά πρόσωπα σ’ αυτή τη γιορτή. Δεν είναι όμως μόνο αυτοί. Είναι και άλλοι πολλοί. Γίνεται προσπάθεια να μην ξεχαστεί κανείς. Σε άλλη εκδήλωση θα βραβευτούν και αυτοί που διακρίθηκαν σε άλλα αθλήματα ατομικά και ομαδικά». Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στους στόχους τους, Καλά Χριστούγεννα  και Καλή Χρονιά.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης χαιρετισμό απεύθυνε  ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων Μιχάλης Ράπτης  που εξήρε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου Ζίτσας για τις επιτυχίες τους και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο. Τις ευχαριστίες τους στο Δήμο Ζίτσας που στέκεται αρωγός στο εκπαιδευτικό τους έργο εξέφρασαν παίρνοντας το λόγο οι εκπαιδευτικοί του Λυκείου Ελεούσας και του Νηπιαγωγείου Κληματιάς κ.κ. Φωτεινή Τσίαμη και Μαρία Τοπολίατη αντίστοιχα, που βραβεύτηκαν για τις διακρίσεις που απέσπασαν τα σχολεία τους, καθώς και η Δ/ντρια του Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις Ζίτσας κα Δήμητρα Σταύρου. 

Τα βραβεία και τα μετάλλια  στους μαθητές των σχολείων του Δήμου Ζίτσας που αρίστευσαν την περασμένη σχολική χρονιά, στις εκπαιδευτικούς των σχολείων που διακρίθηκαν  και στις διοικήσεις των Ποδοσφαιρικών Σωματείων   επέδωσαν,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, οι επικεφαλείς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων, το μέλος της Διοίκησης της ΕΠΣΗΠ Κώστας Λιανός, και οι  Διευθυντές σχολικών μονάδων του Δήμου Ζίτσας.      

 

Φωτογραφικό υλικό

Εκδήλωση από το Δήμο Ζίτσας για τη βράβευση αριστούχων  μαθητών και ποδοσφαιρικών σωματείων
Εκδήλωση από το Δήμο Ζίτσας για τη βράβευση αριστούχων  μαθητών και ποδοσφαιρικών σωματείων
Εκδήλωση από το Δήμο Ζίτσας για τη βράβευση αριστούχων  μαθητών και ποδοσφαιρικών σωματείων
Εκδήλωση από το Δήμο Ζίτσας για τη βράβευση αριστούχων  μαθητών και ποδοσφαιρικών σωματείων
Εκδήλωση από το Δήμο Ζίτσας για τη βράβευση αριστούχων  μαθητών και ποδοσφαιρικών σωματείων
Αναρτήθηκε στις 22 Δεκέμβριος 2016

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα