Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Απάντηση στους λαϊκισμούς του Βασ. Γαρδίκου

Επειδή «τα δαχτυλίδια» της διαδοχής δεν είναι πλέον της μόδας, λάθος τρόπο διάλεξε ο κ. Γαρδίκος για να δηλώσει την ικανότητά του να παίξει το ρόλο του επικεφαλής στην αντιπολίτευση του «αύριο» στο Δήμο Ζίτσας.   

Εκτίθεται ανεπανόρθωτα όταν επιλέγει τον τρόπο έκδοσης των λογαριασμών ύδρευσης για να ασκήσει κριτική στη Δημοτική Αρχή επικαλούμενος μάλιστα τον κανονισμό ύδρευσης.

Φαίνεται  πως ο επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Ζίτσας-Αυτοδιοικητική Ενότητα» διακρίνεται από  επιλεκτική μνήμη καθώς  σύμφωνα με την κανονιστική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του 2011 που ψήφιζε τότε  ο κ. Γαρδίκος και όπως καταγγέλλει  η νυν Δημοτική Αρχή δεν εφαρμόζει, «Οι μετρήσεις γίνονται κάθε τέσσερις μήνες για τις Δημοτικές Ενότητες Ζίτσας, Εκάλης και Πασσαρώνος, και μία φορά το χρόνο για τις Δημοτικές Ενότητες Μολοσσών και Ευρυμενών. Δύναται η υπηρεσία ύδρευσης για λόγους που αφορούν αυτήν να αποστέλλει στους υδρολήπτες λογαριασμό ύδρευσης, έναντι και η εκκαθάριση να γίνεται στον επόμενο λογαριασμό.» Αυτά εισηγούνταν ως αρμόδιος αντιδήμαρχος το 2011 ο κ. Γαρδίκος και τώρα τα καταγγέλλει. Ακατανόητη η αντίδρασή του, που μάλλον  μόνο η αρμόδια επιστήμη μπορεί να κατανοήσει και να εξηγήσει.

Άραγε μήπως ενοχλείται που η σημερινή Δημοτική Αρχή προσπαθεί να νοικοκυρέψει τα κακώς κείμενα προηγούμενων ετών; Αλήθεια πόσους υδραυλικούς απασχολούσε ως αρμόδιος αντιδήμαρχος στη υπηρεσία ύδρευσης και τί παραπάνω κάνανε σε σχέση με σήμερα;

Σε ότι αφορά στις προσλήψεις προσωπικού, όσο και αν προσπαθεί ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με την ψήφο του  στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμος Ζίτσας να μην έχει τη δυνατότητα να καθαρίζει με ειδικό μηχάνημα (κλαδοκόπο) τους δρόμους των Τοπικών Κοινοτήτων από τα κλαδιά που εμποδίζουν την ασφαλή κυκλοφορία οχημάτων και πεζών δεν θα τα καταφέρει.

Ήρθε η ώρα να αγοράσουμε το συγκεκριμένο μηχάνημα παρόλες τις αρνητικές ψήφους της παρατάξης του αλλά και του ίδιου   προκειμένου  να μπει και εδώ μία σειρά, γιατί όλοι μας κρινόμαστε από τους πολίτες για τις πράξεις μας και όχι για τα λόγια μας.

Τον παραδίδουμε στην κρίση των 57 Προέδρων-Εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων και των δημοτών μας.

Αναρτήθηκε στις 22 Μάρτιος 2017

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα