Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Συγχαρητήρια από το Δήμαρχο Ζίτσας στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Συγχαρητήρια από το  Δήμαρχο Ζίτσας στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Μετά την ανακοίνωση, από το Υπουργείο Παιδείας, των βάσεων εισαγωγής στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης των μαθητών που πήραν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος  σε γραπτό μήνυμά του αναφέρει τα εξής :

«Συγχαίρω όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Ζίτσας,  αλλά και της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων  που κατάφεραν με σκληρή και επίπονη προσπάθεια,  να πετύχουν την εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και είδαν έτσι τις προσπάθειες και τους κόπους τους να δικαιώνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Η επιτυχία σας, μας κάνει όλους περήφανους και αναδεικνύει τον κοινό αγώνα που καταβάλατε τόσο εσείς προσωπικά όσο οι οικογένειες σας αλλά και οι εκπαιδευτικοί σας, που στάθηκαν στο πλευρό σας, προσφέροντας τα μέγιστα στον επίπονο αγώνα σας. Να γνωρίζετε, ότι όλοι μας αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που σας βλέπουμε να προοδεύετε και να ανεβαίνετε με επιτυχία τα σκαλιά των πνευματικών αξιών αλλά και των εκπαιδευτικών βαθμίδων. Σας εύχομαι, καλή επιτυχία στις σπουδές σας στα ΑΕΙ και ΤΕΙ να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας.

Θέλω όμως να στείλω και ένα μήνυμα και προς τους υποψήφιους που δεν κατάφεραν φέτος να πετύχουν το στόχο τους και να τους υπενθυμίσω, ότι η προσπάθεια και ο αγώνας δεν σταματούν στη πρώτη δυσκολία.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους στόχους σας και να θυμάστε, ότι  η καταξίωση δεν κατακτάται μόνον με τις σπουδές αλλά μέσα από τις καθημερινές μάχες της ζωής».

 

Αναρτήθηκε στις 24 Αύγουστος 2017

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα