Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ο Δήμος Ζίτσας παρουσίασε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του στη “Nostos 2017”

Ο Δήμος  Ζίτσας παρουσίασε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του στη  “Nostos 2017”

«Παράθυρο» στον εναλλακτικό τουρισμό αποτέλεσε για το Δήμο Ζίτσας η συμμετοχή του στην Πανελλήνια έκθεση  “Nostos 2017” που πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο από 13 έως 16 Οκτωβρίου.

 Η ανάδειξη και προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής καθώς και των ντόπιων προϊόντων ήταν ο κυρίαρχος στόχος  του Δήμου Ζίτσας όπου μέσω του περιπτέρου του έδωσε τη δυνατότητα  σε τοπικές επιχειρήσεις να προβάλουν τη δραστηριότητα και τα προϊόντα τους.

Ταυτόχρονα, με τη διανομή προωθητικού έντυπου υλικού παρουσίασε ένα μικρό δείγμα από τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, τα μνημεία, καθώς και τα αξιοθέατα που μπορούν να προσελκύσουν εκατοντάδες επισκέπτες και τους 12 μήνες του χρόνου.

Ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Γιαννούλα Γεωργούλη κατά την πρώτη μέρα των εγκαινίων της Έκθεσης υποδέχθηκαν στο περίπτερο του Δήμου το Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης Γιώργο Τζιάλλα, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, τους Δημάρχους Ναυπακτίας Παναγιώτη Λουκόπουλο και Νικολάου Σκουφά Στάθη Γιαννούλη, Αυτοδιοικητικούς, τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων Κων/νο Βαρλαμίτη, το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Θεόδωρο Γκοτσόπουλο και πλήθος επισκεπτών.

«Εκμεταλλευόμαστε οποιαδήποτε ευκαιρία μας παρουσιάζεται μέσω θεματικών εκθέσεων για να προβάλουμε τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες της περιοχής μας με στόχο να προσελκύσουμε επισκέπτες και να καταστήσουμε το Δήμο Ζίτσας τουριστικό προορισμό» ανέφερε ο κ. Πλιάκος με αφορμή τη συμμετοχή του Δήμου Ζίτσας στην έκθεση “Nostos” και επεσήμανε πως χρειάζεται ενεργοποίηση και συστράτευση όλων των εμπλεκόμενων. «Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν, είπε χαρακτηριστικά, ότι σε τέτοιες θεματικές εκθέσεις είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων των ιδιωτών που ασχολούνται με τον τουρισμό και πρωτίστως των επιχειρηματιών που ασχολούνται με το προϊόν «ταυτότητα» του Δήμου Ζίτσας, το κρασί». Η σύνδεση του τουρισμού, με την αγροδιατροφή και τη μεταποίηση, όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Ζίτσας, δίνει νέες ευκαιρίες στις τοπικές οικονομίες και κοινωνίες.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Ο Δήμος  Ζίτσας παρουσίασε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του στη  “Nostos 2017”
Αναρτήθηκε στις 16 Οκτώβριος 2017

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα