Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ζίτσας

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ζίτσας

Την πραγματοποίηση σύσκεψης με αντικείμενο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται στην αμπελουργική ζώνη Ζίτσας από τους δασικούς χάρτες πρότεινε ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος στην προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν με το Δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο στο περιθώριο του 5ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την παραγωγική Ανασυγκρότηση της Ηπείρου τη Δευτέρα (23/10/2017) το απόγευμα.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αμπελοκαλλιεργητές του Δήμου και ζήτησε τη συνδρομή του προκειμένου να μη συρρικνωθεί η αμπελουργική ζώνη.

Ο Υπουργός από την πλευρά δεσμεύτηκε πως στην ενημερωτική συνάντηση θα στείλει ειδικό συνεργάτη του προκειμένου να αποσαφηνιστεί το νέο καθεστώς που δημιουργείται με τους Δασικούς Χάρτες και να συζητηθούν λύσεις για τα προβλήματα που προκύπτουν στις φυτεύσεις αμπελώνων.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Νοέμβριο σε ημερομηνία που θα οριστεί από το Υπουργείο και θα συμμετέχουν σε αυτή, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και υπηρεσίες.  

 

Αναρτήθηκε στις 24 Οκτώβριος 2017

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα