Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Ξεκινούν τα έργα ύδρευσης στα χωριά της Δ.Ε. Μολοσσών προϋπολογισμού που ξεπερνά τα 3,5 εκατ. ευρώ

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η Δημοτική Αρχή Ζίτσας τις διαδικασίες για την κατασκευή των μεγάλων έργων ύδρευσης στη Δ.Ε. Μολοσσών που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» του Υπουργείου Εσωτερικών. Τα έργα προϋπολογισμού άνω των 3,5εκατ.ευρώ αντικαθιστούν δίκτυα 40-50 ετών τα οποία δημιουργούσαν με τις καθημερινές τους βλάβες, τεράστια προβλήματα.

Αναρτήθηκε στις 24 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Ξεκινά το έργο που θα επιλύσει τα προβλήματα ύδρευσης στην Τ.Κ. Λιθίνου προϋπολογισμού 343.000 ευρώ

Άλλο ένα σημαντικό έργο υποδομής έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες που υλοποιούνται αυτό το διάστημα στο Δήμο Ζίτσας. Πρόκειται για την κατασκευή του έργου «Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης Τ.Κ. Λιθίνου» προϋπολογισμού 342.741,94 ευρώ, για το οποίο ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Αναρτήθηκε στις 22 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Αποφάσεις για σημαντικά θέματα στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. πριν τις εκλογές

Στη  δρομολόγηση θεμάτων που αφορούν υποδομές σε σημαντικούς τομείς για την εξυπηρέτηση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας στη διάρκεια της τελευταίας του συνεδρίασης πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Αναρτήθηκε στις 19 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Στο Δήμαρχο Ζίτσας ο Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής

Συνάντηση με το Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής Μιλτιάδη Κλάπα είχε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/04/2019) ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος  στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη μέχρι τώρα λειτουργία της Δομής Στέγασης αιτούντων άσυλο στην πρώην παιδόπολη «Αγία Ελένη».

Αναρτήθηκε στις 18 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Τα κρασιά της Ζίτσας στη διεθνή έκθεση οίνου, στο Ντίσελντορφ

Δυναμική ήταν η παρουσία των οινοποιείων της Ζίτσας  στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση οίνων και ποτών που πραγματοποιείται κάθε χρόνο το Μάρτιο, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Αναρτήθηκε στις 11 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Διανομή τροφίμων στο Δήμο Ζίτσας, σε δικαιούχους του Τ.Ε.Β.Α.

Με τη διανομή τροφίμων-ειδών παντοπωλείου σε ευπαθείς κοινωνικά οικογένειες ο Δήμος Ζίτσας συνεχίζει την εφαρμογή του  Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους Τ.Ε.Β.Α/ FEAD 2014-2020», στο οποίο συμμετέχει.

Αναρτήθηκε στις 10 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας στην «Πανηπειρωτική Έκθεση 2019»

Με στόχο την ανάδειξη και προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής καθώς και των ντόπιων προϊόντων ο Δήμος Ζίτσας συμμετέχει και φέτος στην  έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2019»  που διοργανώνεται έως τις 07 Απριλίου στο Πανηπειρωτικό στάδιο Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 04 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας υπέβαλε πρόταση ένταξης και χρηματοδότησης του «Πράσινου Σημείου»

Πρόταση ένταξης και χρηματοδότησης του «Πράσινου Σημείου» (Green Point)  κατέθεσε ο Δήμος Ζίτσας την Τρίτη (02/04/2019), στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», για τον άξονα προτεραιότητας 14: «Διατήρηση και Προστασία του Περιβάλλοντος και Προώθηση της Αποδοτικής Χρήσης των Πόρων», με τίτλο: «Δημιουργία Πράσινων Σημείων στην Περιφέρεια Ηπείρου».

Αναρτήθηκε στις 03 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Το Δημαρχείο στην Ελεούσα φωτίστηκε μπλε για τον Αυτισμό

Με μπλε χρώμα φωταγωγήθηκε για δεύτερη χρονιά φέτος, το Δημαρχείο στην Ελεούσα για μια ώρα το βράδυ της Τρίτης 2 Απριλίου 2019,  στο πλαίσιο των  εκδηλώσεων της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό.

Αναρτήθηκε στις 02 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Σημαντικές πληροφορίες και άμεση επίλυση αιτημάτων μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής (GIS) στο Δήμο Ζίτσας

Ο Δήμος Ζίτσας, πρωτοπορώντας για ακόμη μία φορά και στο πλαίσιο της στρατηγικής του για την παροχή αναβαθμισμένων και ποιοτικών υπηρεσιών σε όλους τους δημότες, τους επαγγελματίες και τους φορείς της Δημόσιας Διοίκησης επενδύει σε ψηφιακές τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις και προχωρά στην πιλοτική εφαρμογή της υποδομής  Γεωχωρικών Πληροφοριών (GIS).

Αναρτήθηκε στις 29 Μάρτιος 2019 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

9,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 1,54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα