Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις για την παρουσίαση του βιβλίου το Στέφανου Κωλέττα «Λαψίστα Άνω & Κάτω (Ιστορικά - Λαογραφικά Στοιχεία)»

Ένα διήμερο περιήγησης στο χώρο και το χρόνο της ιστορίας και των παραδόσεων των χωριών του Δήμου Ζίτσας, με επίκεντρο τις Τοπικές κοινότητες Άνω και Κάτω Λαψίστας, απόλαυσαν όσοι παρευρέθησαν στις κατά κοινή ομολογία, επιτυχημένες εκδηλώσεις του Δήμου Ζίτσας για την παρουσίαση  του βιβλίου του εκπαιδευτικού-συγγραφέα Στέφανου Κωλέττα.  

Αναρτήθηκε στις 10 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Δήμος Ζίτσας: «Σχολεία εν Δράσει» στην ανακύκλωση

Ο Δήμος Ζίτσας στο πλαίσιο των δράσεων που έχει αναπτύξει την τελευταία διετία με στόχο την ευαισθητοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών στην εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων δημιούργησε τη δημοτική ψηφιακή πλατφόρμα ανακύκλωσης www.followgreen.gr/zitsa και προχωρά στη διοργάνωση Διαγωνισμού Ανακύκλωσης με τη συμμετοχή των Δημοτικών σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήμου.

Αναρτήθηκε στις 07 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Με επιτυχία το διήμερο προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση στο Δήμο Ζίτσας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση που οργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ζίτσας σε συνεργασία με το σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», το περασμένο Σαββατοκύριακο (01-02/12/2018).

Αναρτήθηκε στις 03 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ζίτσας για το 2019

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, ο προϋπολογισμός του Δήμου Ζίτσας για το 2019 στη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (29/11/2018). Το σύνολο του προϋπολογισμού ανέρχεται στα 20.549,702 ευρώ και όπως υπογράμμισε στην εισήγησή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Φώτης Ράρρας  «είναι ρεαλιστικός και ισοσκελισμένος, αντιμετωπίζει την πραγματικότητα και την επιταγή του νόμου, επιτυγχάνει την απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου, χωρίς να θιγούν βασικές ανάγκες της καθημερινότητας μέσα στη δύσκολ...

Αναρτήθηκε στις 30 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Δήλωση του Δημάρχου Ζίτσας για το νέο χάρτη των μειονεκτικών περιοχών

Με αφορμή την ανακοίνωση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης του νέου χάρτη των μειονεκτικών περιοχών της χώρας που εστάλη προς έγκριση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και από τον οποίο αποκλείονται Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ζίτσας, ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Αναρτήθηκε στις 23 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Προετοιμασία ενόψει του Χειμώνα-Συνεδρίασε το Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ζίτσας

Τις προτεραιότητες του Δήμου Ζίτσας για την αντιμετώπιση προβλημάτων που πιθανόν θα προκύψουν στη διάρκεια του Χειμώνα λόγω έντονων καιρικών φαινομένων ανέπτυξε ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος κατά τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, το πρωί της Πέμπτης (22/11/2018), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναρτήθηκε στις 22 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Διανομή τροφίμων, σε δικαιούχους του Τ.Ε.Β.Α.

Με τη διανομή τροφίμων-ειδών παντοπωλείου σε ευπαθείς κοινωνικά οικογένειες ο Δήμος Ζίτσας συνεχίζει την εφαρμογή του  Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους Τ.Ε.Β.Α/ FEAD 2014-2020», στο οποίο συμμετέχει.

Αναρτήθηκε στις 16 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Δημοπρατείται το έργο «Αντικατάσταση Εσωτερικών Δικτύων Ύδρευσης Τ.Κ. Δ.Ε. Μολοσσών» - Αποφάσεις για έργα από την Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ζίτσας

Στη δημοπράτηση ενός σημαντικού έργου για τους κατοίκους της Δ.Ε. Μολοσσών, που  θα αντικαταστήσει εσωτερικά δίκτυα ύδρευσης πολλών δεκαετιών, προχωρά ο Δήμος Ζίτσας με απόφαση του Δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου. Πρόκειται για το έργο «Αντικατάσταση Εσωτερικών δικτύων ύδρευσης Τ.Κ. Δ.Ε. Μολοσσών» προϋπολογισμού 2.161.290,32 ευρώ.

Αναρτήθηκε στις 14 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Δεν θα ακολουθήσουμε την παράταξη του κ. Γαρδίκου στο δρόμο του λαϊκισμού

Απαντώντας στην ανακοίνωση των παρατάξεων Αυτοδιοικητική Ενότητα & Ριζοσπαστική Ανατροπή Δήμου Ζίτσας με αφορμή τις μειώσεις στα τέλη που αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο, για να μην επανερχόμαστε συνεχώς στα ίδια, παραθέτουμε μόνο δύο στοιχεία από τα οποία γίνεται αντιληπτό από τους συμπολίτες μας η τακτική του κ. Γαρδίκου.

Αναρτήθηκε στις 07 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Δημοπρατούνται οι παιδικές χαρές , αναδόχους για έργα ανέδειξε η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ζίτσας

Στη δημοπράτηση δεκατριών (13) νέων υπερσύγχρονων και ασφαλών παιδικών χαρών που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα “ΦιλόΔημος ΙΙ” προχωρά ο Δήμος Ζίτσας με απόφαση του Δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου.

Αναρτήθηκε στις 07 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

16,98° Υγρασία: 55% Άνεμος: 1,54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα