Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για το Δημήτριο Νικολίδη, συμμάρτυρα του Ρήγα Φεραίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο εκδηλώσεων στη μνήμη του γιατρού Δημήτριου Νικολίδη, συμμάρτυρα του Ρήγα Φεραίου, που οργάνωσε ο Δήμος Ζίτσας το Σάββατο και την Κυριακή (16-17/06/2018) παρουσία του πρ. Υπουργού-Αντιπρόεδρου της Βουλής Γεώργιου Σούρλα και αντιπροσωπειών των Δήμων από όπου κατάγονταν ο Ρήγας και οι σύντροφοι του, που  τον Ιούνιο του 1798 βρήκαν μαρτυρικό θάνατο στον Πύργο Νεμπόϊσα στο Βελιγράδι.

Αναρτήθηκε στις 18 Ιούνιος 2018 Περισσότερα »
Προτάσεις για έργα ύδρευσης-αποχέτευσης ύψους 10εκατ. Ευρώ κατέθεσε ο Δήμος Ζίτσας στο πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι»

Χρηματοδότηση για έργα ύδρευσης-αποχέτευσης συνολικού προϋπολογισμού 10εκατ. ευρώ διεκδικεί ο Δήμος Ζίτσας  από το πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αναρτήθηκε στις 15 Ιούνιος 2018 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας τιμά το Δημήτριο Νικολίδη, συμμάρτυρα του Ρήγα Φεραίου

Διήμερο εκδηλώσεων στη μνήμη του γιατρού Δημήτριου Νικολίδη, συμμάρτυρα του Ρήγα Φεραίου, οργανώνει ο Δήμος Ζίτσας το Σάββατο και την Κυριακή (16-17/06/2018) παρουσία του πρ. Υπουργού-Αντιπρόεδρου της Βουλής Γεώργιου Σούρλα και αντιπροσωπειών των Δήμων από όπου κατάγονταν ο  Ρήγας Φεραίος και οι σύντροφοί του, που  τον Ιούνιο του 1798 βρήκαν μαρτυρικό θάνατο στον Πύργο Νεμπόϊσα στο Βελιγράδι.

Αναρτήθηκε στις 15 Ιούνιος 2018 Περισσότερα »
Ορθοπεταλιές στο Δήμο Ζίτσας για την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου στις 20 Ιουνίου

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου ο Δήμος Ζίτσας διευκολύνοντας έτσι τη συμμετοχή όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού μαθητών, που αυτό το διάστημα έχουν αυξημένες υποχρεώσεις λόγω της εξεταστικής περιόδου.

Αναρτήθηκε στις 01 Ιούνιος 2018 Περισσότερα »
Εγκαινιάστηκε το Λαογραφικό Μουσείου στην Τ.Κ. Ζίτσας

Ένας νέος πολιτιστικός χώρος που φιλοδοξεί να αποτελέσει πόλο έλξης για τους κατοίκους  και τους επισκέπτες του Δήμου Ζίτσας, το Λαογραφικό Μουσείο της Τοπικής Κοινότητας Ζίτσας, άνοιξε και επίσημα τις   πόρτες του για το κοινό. Τα εγκαίνια του λαογραφικού μουσείου πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής (27/05/2018) με μια όμορφη τελετή που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζίτσας, και παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Γιαννούλα Γεωργούλη και Περικλής Γρίβα, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Περικλής Νούλης και δεκάδες κόσμου. 

Αναρτήθηκε στις 29 Μάιος 2018 Περισσότερα »
Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων σε σχολεία του Δήμου Ζίτσας

Τα παιδιά ρώτησαν,έψαξαν, έμαθαν και μας αφηγήθηκαν ιστορίες που τους είπαν οι παππούδες τους και οι γιαγιάδες τους για αυτό τον τόπο. Οι ιστορίες, οι μνήμες και οι εμπειρίες των γηραιότερων, χαμένες και ξεχασμένες στο χρόνο πήραν ξανά ζωή στο σήμερα μέσα από τα λόγια και τις ζωγραφιές των παιδιών. To ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων ταξίδεψε και… δρόμο πήρε… δρόμο άφησε… για να συλλέξει τοπικές ιστορίες και να συν-δημιουργήσει νέες, μέσα από τη ματιά, το λόγο, τη μνήμη και τη φαντασία των παιδιών. Ένα ταξίδι χαράς, έκφρασης και δημιουργίας για παιδιά. Το...

Αναρτήθηκε στις 29 Μάιος 2018 Περισσότερα »
Ξεκινά η κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.) στο Δήμο Ζίτσας

Στο Δήμο Ζίτσας ξεκινά  η κατασκευή και λειτουργία του πρώτου Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.) στην Ήπειρο, μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του, το πρωί της Τρίτης (22/05/2018), από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας. 

Αναρτήθηκε στις 23 Μάιος 2018 Περισσότερα »
Προχωρούν οι διαδικασίες για την αγορά μηχανημάτων έργου από το πρόγραμμα «Φιλόδημος»

«Ανοίγει ο δρόμος» για την αγορά - προμήθεια  μηχανημάτων έργου στο Δήμο Ζίτσας μετά και την έγκριση από τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη  της ένταξης της σχετικής πρότασης που είχε υποβληθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Ειδικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δήμων «Φιλόδημος ΙΙ».

Αναρτήθηκε στις 17 Μάιος 2018 Περισσότερα »
Ο Δήμαρχος Ζίτσας προς τον Ευρωβουλευτή Μ. Κύρκο για την επίσκεψη της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ήπειρο

Ανοιχτή επιστολή προς τον Ευρωβουλευτή του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ» Μίλτιάδη Κύρκο απέστειλε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος με αφορμή την επίσκεψη της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ήπειρο, την  ερχόμενη Τρίτη, 8 Μαΐου. 

Αναρτήθηκε στις 04 Μάιος 2018 Περισσότερα »
Συντονισμός ενεργειών για την αντιπυρική περίοδο

Πρακτικά ζητήματα που θα βοηθήσουν στην βελτίωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού  με στόχο την πρόληψη και έγκαιρη  αντιμετώπιση των πυρκαγιών στη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου συζητήθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζίτσας το πρωί της Τετάρτης (02/05/2018), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ελεούσα.

Αναρτήθηκε στις 02 Μάιος 2018 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

13,98° Υγρασία: 62% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα