Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Καταγραφή της Κατάστασης Διατήρησης και Προτάσεις Συντήρησης του Τέμπλου και των Τοιχογραφιών του Καθολικού της Ιεράς Μονής Παναγιάς Καλογραιών Ζίτσας

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι προτίθεται να προχωρήσει στην ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο: «Καταγραφή της Κατάστασης Διατήρησης και Προτάσεις Συντήρησης του Τέμπλου και των Τοιχογραφιών του Καθολικού της Ιεράς Μονής Παναγιάς Καλογραιών Ζίτσας» προϋπολογισμού 10.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις σχετικές προσφορές.

Κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης είναι η χαμηλότερη οικονομική προσφορά.

Η προσφορά πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Συντηρητή Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (ΥΠ.ΠΟ – Δ/νση Συντήρησης Αρχαιοτήτων).

Ενσφράγιστες προσφορές μπορούν να κατατίθενται στα γραφεία του Δήμου, Λεωφ. Ελευθερίας & Ευκλείδη, Τ.Κ. 45445, Ελεούσα, Ιωάννινα, στο γραφείο του πρωτοκόλλου, τις εργάσιμες ώρες και ημέρες μέχρι την 01/10/2015 και ώρα 14:00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Δήμο Ζίτσας στο τηλ.: 26533 60006 με την κα. Μ. Γκανιάτσα, Λεωφ. Ελευθερίας & Ευκλείδη, Ελεούσα, 45445.

Η παρούσα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.zitsa.gov.gr) και θα τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων στο Δημαρχείο Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 30 Σεπτέμβριος 2015

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα