Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Προμήθεια Συστημάτων Αναχαίτισης Οχημάτων (ΣΑΟ) του Δήμου Ζίτσας

Ο Δήμαρχος Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Προμηθειών του Δ. Ζίτσας προτίθεται να προβεί στην προμήθεια Συστημάτων Αναχαίτισης Οχημάτων (ΣΑΟ) του Δήμου Ζίτσας, με απευθείας ανάθεση, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 10.060,00 € (χωρίς ΦΠΑ).

Κατόπιν τούτου καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου έως 27-06-2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.00μ.μ.

Αρμόδιος Υπάλληλος Αικατερίνη Καραμούτσιου τηλ. 2653360007 - FAX 2651062794

 

Τεχνική περιγραφή

 

Ο Δήμος Ζίτσας θα προβεί στην προμήθεια μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας, τα οποία θα τοποθετηθούν για αποφυγή ατυχημάτων σε διάφορα επικίνδυνα τμήματα αγροτικής οδού, η οποία διασταυρώνεται στο ένα άκρο της με την Επαρχιακή Οδό 24β και στο άλλο με την Επαρχιακή Οδό 24.

 

Τα ΣΑΟ θα αποτελούνται από:

 

α) Μονόπλευρα χαλύβδινα στηθαία ασφαλείας τεχνικών έργων, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 1317-2 ικανότητας συγκράτησης Η1, λειτουργικού πλάτους W4, κατηγορίας σφοδρότητας πρόσκρουσης Α

 

β) Μονόπλευρα χαλύβδινα στηθαία ασφαλείας, ικανότητας συγκράτησης Η1, λειτουργικού πλάτους W4 που τοποθετούνται με έμπηξη, κατηγορίας σφοδρότητας πρόσκρουσης Α, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 1317-2

 

Τα χαλύβδινα στηθαία ασφάλειας θα έχουν αντισκωριακή προστασία με θερμό βαθύ γαλβάνισμα κατά ΕΛΟΤ EN ISO 1461, και θα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 1317.  Τα χαρακτηριστικά λειτουργίας και συμπεριφοράς τους κατά την πρόσκρουση σε αυτά ή αλλιώς κατηγορίες επίδοσης, πρέπει να αποδεικνύονται με τα σχετικά πιστοποιητικά.

 

Τα ΣΑΟ θα φέρουν σήμανση CE σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 1317-5 και ο προμηθευτής θα προσκομίσει  πιστοποιητικό συμμόρφωσης από φορέα πιστοποίησης και προσπέκτους Τεχνικών Χαρακτηριστικών σύμφωνα με το παραπάνω πρότυπο.

 

Η συνολική δαπάνη της προμήθειας περιλαμβάνει την προμήθεια και την εγκατάσταση των συστημάτων, σύμφωνα με το εγχειρίδιο του κατασκευαστή (installation manual) και τις υποδείξεις της Υπηρεσίας.  Περιλαμβάνονται επίσης, τα οπισθοανακλαστικά στοιχεία (λευκά ή κόκκινα), τα ειδικά τεμάχια απολήξεων αρχής και πέρατος, οι συναρμογές, τα απαιτούμενα στοιχεία βύθισης με τα απαραίτητα γεωμετρικά χαρακτηριστικά σύμφωνα με τις υποδείξεις του κατασκευαστή καθώς και η εγκατάσταση αυτών.

 

 

Ενδεικτικός προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ:

α/α

Τύπος ΣΑΟ

Μονάδα

Ποσότητα

Τιμή μονάδος

Δαπάνη

1

Μονόπλευρα χαλύβδινα στηθαία ασφαλείας τεχνικών έργων, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 1317-2 ικανότητας συγκράτησης Η1, λειτουργικού πλάτους W4, κατηγορίας σφοδρότητας πρόσκρουσης Α

μ.

23,00

70

1.610,00

2

Μονόπλευρα χαλύβδινα στηθαία ασφαλείας, ικανότητας συγκράτησης Η1, λειτουργικού πλάτους W4 που τοποθετούνται με έμπηξη, κατηγορίας σφοδρότητας πρόσκρουσης Α, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 1317-2

μ.

169,00

50

8.450,00

 

 

 

 

Σύνολο

10.060,00

 

Αναρτήθηκε στις 23 Ιούνιος 2016

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα