Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Εκμίσθωση δικαιώματος υλοτομίας-αποψήλωσης ξυλείας συστάδας 4β δημοτικού δάσους Εκκλησοχωρίου

Εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση του δικαιώματος υλοτομίας και απολήψεως 1.800 κ.μ. ξυλείας μετατρεπόμενο σε 1.440 τόνους καυσοξύλων από την κάτωθι συστάδα :

Συστάδα 4β–Δασική θέση «Αγ.Ταξιάρχες-Τσοτίλης» Δημοτικού Δάσους Τ.Κ. Εκκλησοχωρίου Δήμου Ζίτσας, και διάρκεια μίσθωσης ενός [1] έτους, από την υπογραφή της σύμβασης και της άδειας απολήψεως, η οποία πρέπει απαραίτητα να εκδοθεί με την ίδια ημερομηνία της υπογραφής της σύμβασης.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο του Δήμου Ζίτσας (Λ. Ελευθερίας & Ευκλείδη-Ελεούσα), στις 28 Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 10.00 π.μ. (λήξη κατάθεσης δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στη δημοπρασία) έως 11.00 π.μ. ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής και μπορεί να συμμετάσχουν όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα.

Αν η δημοπρασία δεν φέρει αποτέλεσμα, για οποιοδήποτε λόγο, θα επαναληφθεί στις 05/10/2016 ημέρα Τετάρτη την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Η τιμή πρώτης προσφοράς των δασικών προϊόντων ορίζεται στα σαράντα ευρώ ανά τόνο (40 €/τον). Εγγύηση συμμετοχής στη δημοπρασία ορίζεται το ποσό των πέντε χιλιάδων επτακοσίων εξήντα ευρώ (5.760,00€) που ανέρχεται στο 10% της τιμής εκκίνησης, με πρόσφατη εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας ή του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων αποκλειομένου κάθε άλλου τρόπου εγγύησης.

Πληροφορίες για τη δημοπρασία  παρέχονται από τον υπάλληλο του Δήμου κ. Γούση Νικόλαο, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στη Διεύθυνση Λ. Ελευθερίας & Ευκλείδη - Ελεούσα,  Τηλέφωνο 26533-60233,  FAX : 26510-62794.

Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται ή αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στην παραπάνω διεύθυνση μέχρι και την προηγούμενη της καταληκτικής ημερομηνίας από την υπάλληλο του Δήμου κ. Ευανθία Πανταζή, τηλ. 2653360013 και FAX : 26510-62794

Αναρτήθηκε στις 15 Σεπτέμβριος 2016

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα