Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δημοπρατήσεις - Διαγωνισμοί

Διεθνής ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την «Συλλογή και Μεταφορά Στερεών Αποβλήτων των Δ.Ε. Ευρυμενών - Ζίτσας, Μολοσσών - Εκάλης & ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων του Δήμου Ζίτσας»

Ο Δήμος Ζίτσας προκηρύσσει ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΟΙΚΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, για την «Συλλογή και Μεταφορά Στερεών Αποβλήτων των Δ.Ε. Ευρυμενών - Ζίτσας, Μολοσσών - Εκάλης & ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων του Δήμου Ζίτσας», με CPV90511000-2 (Υπηρεσίες αποκομιδής απορριμμάτων) και 90918000-5 (Υπηρεσίες  καθαρισμού κάδων), και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής του ενιαίου ενδεικτικού προϋπολογισμού, όπως περιγράφονται αναλυτικά στην ομοειδή Τεχνική Μελέτη 37/27.07.2019, της αρμόδιας Δ/νσης Τεχνικών Υπ...

Αναρτήθηκε στις 17 Οκτώβριος 2019 Περισσότερα »
Προμήθεια Ειδών υγιεινής - καθαριότητας και ευπρεπισμού Δήμου Ζίτσας & των Νομικών Προσώπων του

Ο Δήμος Ζίτσας προκηρύσσει ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ Μειοδοτικό ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, με σφραγισμένες προσφορές για την “Προμήθεια Ειδών υγιεινής - καθαριότητας και ευπρεπισμού Δήμου Ζίτσας & των Νομικών Προσώπων του ”, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει, όπως περιγράφεται αναλυτικά στην Τεχνική Μελέτη 03/2019 της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας. Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 60.174,21 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

Αναρτήθηκε στις 27 Σεπτέμβριος 2019 Περισσότερα »
Aνάθεση του έργου: «Επέκταση δικτύου ύδρευσης στην Δ.Κ. Ελεούσας»

Ο Δήμος Ζίτσας, προκηρύσσει την συνοπτική δημοπρασία επιλογής αναδόχου για την ανάθεση του έργου: «Επέκταση δικτύου ύδρευσης στην Δ.Κ. Ελεούσας», με προϋπολογισμό 54.838,71 Ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. Ο προϋπολογισμός των δημοπρατούμενων εργασιών του έργου, με βάση τη μελέτη με αριθμό 32/2019 του Δήμου Ζίτσας, ανέρχεται στο ποσό των 54.838,71ΕΥΡΩ (Δαπάνη Εργασιών, ΓΕ&ΟΕ, Απρόβλεπτα, Αναθεώρηση). Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με συνοπτική Δημοπρασία, στις 01/10/2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομία...

Αναρτήθηκε στις 17 Σεπτέμβριος 2019 Περισσότερα »
Επισκευή, Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων και Αύλειων Χώρων του Δήμου Ζίτσας

Ο Δήμος Ζίτσας, προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό κάτω των ορίων με βάση το άρθρο 27 του Ν. 4412/2016 μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) για την  επιλογή αναδόχου για την ανάθεση του έργου: «Επισκευή, Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων και Αύλειων Χώρων του Δήμου Ζίτσας», με προϋπολογισμό 80.000,00 ΕΥΡΩ με Φ.Π.Α. Ο προϋπολογισμός των δημοπρατούμενων εργασιών του έργου, με βάση τη μελέτη με αριθμό 44/2018 του Δήμου Ζίτσας, ανέρχεται στο ποσό των 64.516,13 ΕΥΡΩ (Δαπάνη Εργασιών, ΓΕ&ΟΕ, Απρόβλεπτα)...

Αναρτήθηκε στις 10 Σεπτέμβριος 2019 Περισσότερα »
Δημοπράτηση έργου "Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης στη θέση "ΒΙΓΛΑ" Τ.Κ. Μ.Γαρδικίου"

Ο Δήμος Ζίτσας, προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό κάτω των ορίων με βαση το άρθρο 27 του ν. 4412/2016 μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) για την  επιλογή αναδόχου για την ανάθεση του έργου: «Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης στη θέση "ΒΙΓΛΑ" Τ.Κ. Μ.Γαρδικίου», με προϋπολογισμό 100.806,45 ΕΥΡΩ.

Αναρτήθηκε στις 04 Σεπτέμβριος 2019 Περισσότερα »
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: «Προμήθεια αστικού εξοπλισμού και οργάνων Παιδικών Χαρών σε κ.χ. του Δήμου Ζίτσας»

Ο Δήμος Ζίτσας προκηρύσσει ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, για την “Προμήθεια αστικού εξοπλισμού και οργάνων Παιδικών Χαρών σε κ.χ.  του Δήμου Ζίτσας”, με CPV 37535200-9 & 34928400-2, και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής του ενιαίου ενδεικτικού προϋπολογισμού, όπως περιγράφονται αναλυτικά στην ομοειδή Τεχνική Μελέτη 33/04.07.2019 της αρμόδιας Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος του Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 06 Αύγουστος 2019 Περισσότερα »
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΣΥΝΟΔΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Ο Δήμος Ζίτσας προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό προμήθειας με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο ανάθεσης τη πλέον συμφέρουσα από οικονομική προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή), με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΣΥΝΟΔΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ» στα πλαίσια της Πράξης με ακρωνύμιο: “WINCOME” (Πακέτο Εργασίας 5/ Παραδοτέο 5.1.1) του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας INTERREGIPACBC “ Greece – Albania 2014-2020”

Αναρτήθηκε στις 31 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »
Διακήρυξη πλειοδοτικής δημοπρασίας για την παραχώρηση της χρήσης του χώρου της εμποροπανήγυρης 2019 του Δήμου Ζίτσας, που προορίζεται για την εγκατάσταση και λειτουργία ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων (Λουνα Παρκ)

Ο Δήμος Ζίτσας διακηρύσσει ότι, στις  23 του μηνός Ιουλίου του 2019, ημέρα Τρίτη  και ώρα 11.30 π.μ.,  ενώπιον της Επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού και αξιολόγησης των προσφορών, και στα γραφεία του Δημοτικού Καταστήματος στην Ελεούσα-Λεωφ. Πασσαρώνος 1, θα διεξαχθεί φανερή, προφορική και πλειοδοτική διαδικασία για την ανάδειξη αναδόχου του έργου:

Αναρτήθηκε στις 12 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »
Διοργάνωση και Λειτουργία της Εμποροπανήγυρης του Δήμου Ζίτσας (Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς) έτους 2019

Ο Δήμαρχος Ζίτσας καλεί τους ενδιαφερόμενους για συμμετοχή σε πλειοδοτική δημοπρασία (με διαπραγμάτευση) για την σύναψης σύμβασης για τη : «Διοργάνωση και Λειτουργία της Εμποροπανήγυρης του Δήμου Ζίτσας (Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς) έτους 2019», την Τρίτη, 23-07-2019 και ώρα 12.00 π.μ., στα γραφεία του Δημοτικού Καταστήματος (Λεωφ. Πασσαρώνος 1-Ελεούσα), συνολικού προϋπολογισμού 144.030,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του κόστους αρχικής κατασκευής της εγκατάστασης, & αποσυναρμολόγησης και απόδοσης του χώρου στην αρχική του κατάσταση, λειτουργία της ...

Αναρτήθηκε στις 12 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »
Προμήθεια Yγρών Kαυσίμων - Λιπαντικών - Αντιψυκτικών του Δήμου Ζίτσας και των Νομικών προσώπων του, έτους 2019-2020

Ο Δήμος Ζίτσας προκηρύσσει ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, για την«Προμήθεια Yγρών Kαυσίμων - Λιπαντικών - Αντιψυκτικών του Δήμου Ζίτσας και των Νομικών προσώπων του, έτους 2019-2020», με CPV 09132100-4, 09134200-9, 09135100-5 & 09211000-1 και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής ανά τμήμα ειδών, & με ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) επί της εκάστοτε διαμορφούμενης, μέσης λιανικής τιμής πώλησης έκαστου είδους, του Τμήματος Εμπορίου της Περιφέρειας Ηπείρου για την ΠΕ Ιωαν...

Αναρτήθηκε στις 05 Ιούλιος 2019 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

5,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 1,54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα