Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 08-02-2017 Τετάρτη και ώρα 19:00 μ

Ο Πρόεδρος το Δημοτικού Συμβουλίου σας προσκαλεί σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 και 67 του Ν. 3852/2010 να προσέλθετε στην τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεών του, που βρίσκεται στο παλαιό Δημαρχείο Δ.Ε. Πασσαρώνος, επί της οδού Λασκαρίνας 3α στην Ελεούσα, την 08-02-2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 μ. για ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης που ακολουθεί:

Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α   Δ Ι Α Τ Α Ξ Η

  1.-Αποδοχή και κατανομή πίστωσης η οποία προέρχεται από επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων του Δήμου.  

  2.-Αποδοχή απόφασης ολοκλήρωσης της Πράξης: «Δημιουργία Κέντρου Τηλεπρόνοιας και Ανάπτυξη Ψηφιακών Υπηρεσιών Κοινωνικής και Ιατρικής Φροντίδας» (ΜΙS327578) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ».

  3.-Αποδοχή απόφασης ολοκλήρωσης της Πράξης: «Πύλη Παροχής Προσωποποιημένων Ψηφιακών Υπηρεσιών Πολιτισμού, Παρελθόν – Παρόν & Μέλλον» (ΜΙS327573) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ».

  4.-Aποδοχή ή μη της πρότασης που κατατέθηκε με την υπ’ αριθ. 1/2017 Απόφαση της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών & Αμφισβητήσεων Δήμου Ζίτσας.                                                                                                                                          

  5.-Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος  

  6.-Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Συνδέσεις παροχών ύδρευσης στην επέκταση του οικισμού Δ.Κ. Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας», το οποίο εκτελεί η Ε.Δ.Ε. κ. Τσούρη Μαρία.

  7.-Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του Έργου: «Αντικατάσταση Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Περιοχής Γραμμενοχωρίων Δημοτικής Ενότητας Πασσαρώνος», Αναδόχου: ΓΕ.ΝΙΚ.Η. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕΒΕ.

  8.-Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Επέκταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Δ.Κ. Ελεούσας, αναδόχου ΔΟΚΟΣ ΑΤΕΒΕ.

  9.-Έγκριση μελέτης «Εσωτερική οδοποιία Τ.Κ. Ζωοδόχου» και καθορισμός τρόπου δημοπράτησης του έργου.

 10.-Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις οδών Τ.Κ. Δήμου Ζίτσας», αναδόχου Ε.Δ.Ε. κ. Ευγενίου Παππά. 

 11.-Συγκρότηση επιτροπής για την οριστική παραλαβή του έργου: «Κατασκευή δικτύου διευθέτησης ομβρίων υδάτων στα επικίνδυνα τμήματα του οικισμού Άνω Λαψίστας»,   αναδόχου Ε.Δ.Ε. κ. Ιγνατιάδη Ιγνάτιου. 

 12.-Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής & οριστικής παραλαβής έργου: «Πλακοστρώσεις Δήμου Ζίτσας» αναδόχου Ε.Δ.Ε. κ. Ζιάκκα Γεωργίου.

 13.-Εξέταση αιτήσεως Πολιτιστικού Συλλόγου Γρανίτσας «Το χωριό μας», για παραχώρηση χρήσης του Πολιτιστικού Κέντρου της Τ.Κ. Γρανίτσας.

 14.-Εξέταση αιτήσεως κ. Λιάκου Βασιλείου του Νικηφόρου για παράταση του μειωμένου μισθώματος Δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Κληματιάς. 

 15.-Εξέταση αιτήματος του κ. Τσούμπρη Δημητρίου του Εμμανουήλ για παράταση μειωμένου μισθώματος Δημοτικού Ακινήτου στην Τ.Κ. Δεσποτικού.

 16.-Επιστροφή αχρεωστήτως εισπραχθέντων ποσών.

 17.-Ακύρωση χρηματικών ενταλμάτων.

 18.-Κατανομή αδιάθετων πιστώσεων ΣΑΤΑ

 19.-Σύναψη σύμβασης του Δήμου Ζίτσας με το Aστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων για επιδότηση του εισιτηρίου αστικών συγκοινωνιών.

 20.-Σύναψη σύμβασης του Δήμου Ζίτσας με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων για επιδότηση εισιτηρίου – δρομολογίων υπεραστικών συγκοινωνιών

 21.-Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 311/2016 Α.Δ.Σ. που αφορά την δωρεάν παραχώρηση χρήσης δημοτικού ακινήτου (κτιρίου) της Τ.Κ. Βουτσαρά Δήμου Ζίτσας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιωαννίνων και καθορισμός χώρου.

 22.-Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής προμηθειών.

 23.-Έγκριση μετακίνησης αντιπροσωπείας Δήμου στην Γερμανία και κάλυψη των εξόδων αυτής.

 24.-Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου στην Αθήνα για εκτέλεση υπηρεσίας και κάλυψη των εξόδων αυτής.

 25.-Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων.

 26.-Επικύρωση Αποφάσεως Δημάρχου για παράταση συμβάσεων διαγωνισμών .

 27.-Έγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων 4ου τριμήνου 2016 της Οικονομικής Επιτροπής για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2016.

 28.-Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 328/2016 Α.Δ.Σ. που αφορά την έγκριση σύναψης σύμβασης συνεργασίας του Δήμου Ζίτσας με την «Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης – Ανακύκλωσης Α.Ε.», τον Ελληνικό Σύνδεσμο Φυτοπροστασίας (Ε.ΣΥ.Φ.) και το Σύλλογο Γεωπόνων του Νομού Ιωαννίνων, για τη συλλογή των κενών πλαστικών συσκευασιών που προέρχονται από προϊόντα φυτοπροστασίας.

 29.-Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου Δήμου Ζίτσας κατόπιν δωρεάς πυροσβεστικού οχήματος.

 30.-Έγκριση και ψήφιση έκτακτης επιχορήγησης στα Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου με την επωνυμία: «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ» και «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ».

 31.-Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ζίτσας και εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων για την συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

 32.-Παραχώρηση χρήσης ακινήτου που βρίσκεται στην Τ.Κ. Κληματιάς στο Ν.Π.Δ.Δ. για χρήση ΚΑΠΗ.

 33.-Έγκριση δαπάνης μετακίνησης Δημοτικού Συμβούλου στην Αθήνα προκειμένου να συμμετέχει ως εκπρόσωπος του Δήμου στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του «Ε.Ο.Ε.Σ. ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ».

Αναρτήθηκε στις 03 Φεβρουάριος 2017

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα