Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Περίληψη διακήρυξης ανεμομετρητικού ιστού Αετόπετρας

 

 

   Ο Δήμαρχος του Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι:Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση δημοτικής δασικής έκτασης οκτακοσίων (800) τετρ. μέτρων, οικισμού Τ.Κ. Αετόπετρας (εντός των ορίων του γηπέδου του προτεινόμενου αιολικού πάρκου, σχετ.382/2011 απόφαση Δ.Σ. Δήμου Ζίτσας) και περιμετρικά του σημείου με συντεταγμένες Χ=204935 και Υ=4406300, το οποίο ενδείκνυται για τοποθέτηση ανεμομετρητικού ιστού μέτρησης της ταχύτητας και διεύθυνσης των ανέμων, ενώ απέχει από τους οικισμούς Καστρί, Αετόπετρα, Φωτεινό, 1300, 1400 και 1900 μέτρα περίπου αντίστοιχα, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς χίλια ευρώ (1.000,00 €)  ετησίως και για χρονικό διάστημα ενός [1] έτους.

      Η δημοπρασία θα γίνει στο Δημαρχείο του Δήμου Ζίτσας (Λ. Ελευθερίας & Ευκλείδη στην Ελεούσα), στις  17 του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2016 ημέρα της εβδομάδας  Δευτέρα και από ώρα 11.30 π.μ. έως 12.30 μ. ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Δημοπρασιών.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία πρέπει να καταθέσει στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

α] εγγύηση συμμετοχής του, είτε ο ίδιος, είτε άλλος ενεργών για λογαριασμό του διαγωνιζομένου, ποσού ίσου με το 1/10 του οριζομένου ελαχίστου ορίου πρώτης προσφοράς [γραμμάτιο σύστασης παρακαταθηκών του Τ.Π. & Δ. ή εγγυητική Επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή βεβαίωση του Τ.Π.& Δ. για παρακατάθεση σ’ αυτό], ποσού εκατό ευρώ (100,00 €) [ 1.000,00 € Χ 10% Χ 1 έτος= 100,00 €] .

β] Αξιόχρεο εγγυητή, ο οποίος θα υπογράψει τα πρακτικά της δημοπρασίας και θα είναι αλληλεγγύως και σε ολόκληρο υπεύθυνος με αυτόν για την εκπλήρωση των όρων της σύμβασης. Ο εγγυητής είναι αλληλεγγύως και εις ολόκληρο συνυπεύθυνος με το μισθωτή για όλες τις υποχρεώσεις του και στερείται του ευεργετήματος της διαιρέσεως και διζήσεως.

γ] Επίσης ο συμμετέχων στη δημοπρασία και ο εγγυητής του θα πρέπει να καταθέσουν:

  • Δημοτική ενημερότητα από Ταμειακή Υπηρεσία Δήμου Ζίτσας
  • Φορολογική ενημερότητα
  • Ασφαλιστική ενημερότητα
  • Αντίγραφο Δ.Α.Τ.

        Οι όροι της σχετικής διακήρυξης, των οποίων μπορούν να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι, βρίσκονται στο γραφείο του Δήμου μας, αρμόδια υπάλληλος για ενημέρωση, η κα Ευανθία Πανταζή τηλ. 26533-60013 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Αναρτήθηκε στις 06 Οκτώβριος 2016

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα