Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δημιουργία δηλωτικού σήματος (λογοτύπου) του Δήμου Ζίτσας

Ο Δήμος Ζίτσας σύμφωνα με την 222/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και το νομοθετικό πλαίσιο αρ.5, παρ.2 του ν.3852/2010, καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προτάσεις τους σχετικά με τη δημιουργία δηλωτικού σήματος (λογοτύπου) του Δήμου Ζίτσας.

Ο λογότυπος θα αντανακλά την ιστορική, πνευματική, γεωγραφική, φυσική και πολιτιστική ταυτότητα του Δήμου Ζίτσας και θα προβάλλει την εικόνα του ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού στην ελληνική και στη διεθνή αγορά. Θα πρέπει να σηματοδοτεί τη σύνθεση ολόκληρου του Δήμου, με άμεσες ή έμμεσες και συμβολικές αναφορές, που θα αποτυπώνουν σχεδιαστικά, με τρόπο λιτό, σύγχρονο και καλαίσθητο την συνολική εικόνα του.

Μπορεί να περιλαμβάνεται ή να ενσωματώνεται σε αυτό κάποιο εικαστικό θέμα ή μπορεί απλά να είναι ο τρόπος γραφής της επωνυμίας ή του ακρωνυμίου του Δήμου Ζίτσας. Ειδικότερα, μπορεί να περιλαμβάνει το εικαστικό και το λεκτικό μέρος, φέροντας την επωνυμία του Δήμου (ως «Δήμος Ζίτσας» στα Ελληνικά και ως «Municipality of Zitsa» στα Αγγλικά) και θα απεικονίζεται μαζί ή/και ανεξάρτητα από το λεκτικό μέρος.

Καθώς θα αποτελέσει την οπτική ταυτότητα του Δήμου, θα πρέπει η γενικότερη σύνθεσή του να έχει επικοινωνιακή δύναμη, να είναι μοναδικό και να μην παραπέμπει σε άλλα σήματα, να είναι εύκολα αναγνωρίσιμο και να διατηρεί αναλλοίωτη την εικόνα του σε πληθώρα εφαρμογών.

Θα χρησιμοποιηθεί από το Δήμο σε όλες τις δράσεις/ενέργειες του προβολής, επικοινωνίας, ενημέρωσης καθώς και σε ποικίλες εφαρμογές όπως επιστολές, έντυπα, πινακίδες, σημαίες, σφραγίδες, ιστοσελίδα κλπ.Τα πνευματικά δικαιώματα του λογοτύπου που θα επιλεγεί τελικά, μεταφέρονται αυτόματα, ως πνευματική ιδιοκτησία του Δήμου Zίτσας.

Αναρτήθηκε στις 07 Μάρτιος 2018

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα