Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

Βιβλιοπαρουσίαση

Ο Δήμος Ζίτσας σας προσκαλεί στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Στέφανου Κωλέττα «ΡΟΔΟΤΟΠΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ-ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ (Με αναφορές και στο  Γαρδίκι)   η οποία θα πραγματοποιηθεί:  Την Τρίτη 30 Απριλίου 2019, ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο  Ροδοτοπίου

Αναρτήθηκε στις 23 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔHMOTIΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΡΑΔΟΒΙΖΙΟΥ

πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση δημοτικής έκτασης, υπαίθριου χώρου, πεντακοσίων τετραγωνικών μέτρων (500,00τ.μ.), στην Τ.Κ. Ραδοβιζίου Δ.Ε. Μολοσσών Δήμου Ζίτσας,  η οποία προσφέρεται για εγκατάσταση, λειτουργία και εκμετάλλευση τηλεπικοινωνιακών δικτύων,  εγκατάσταση σταθμού βάσης (οικίσκου) εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών κ.λ.π., με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς χίλια πεντακόσια ευρώ (1.500,00 €)  ετησίως και για χρονικό διάστημα εννέα [9] ετών.       Η δημοπρασία θα γίνει στο Δημαρχείο του Δήμου Ζίτσας (Λεωφ. Πασσαρώ...

Αναρτήθηκε στις 10 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου (καφενείου) στην Τ.Κ. Δεσποτικού (Δ.Ε. Μολοσσών) Δήμου Ζίτσας

Εκτίθεται σε πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση ενός δημοτικού ακινήτου «ισόγειου καταστήματος» εμβαδού 95 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στην Τ.Κ. Δεσποτικού [Δ.Ε. Μολοσσών] Δήμου Ζίτσας, για τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς: 68,40€ μηνιαίως και για χρονικό διάστημα τριών [3] ετών, με δικαίωμα παράτασης σύμφωνα με το Νόμο (Ν. 4242/2014/28.02.2014)

Αναρτήθηκε στις 05 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Χρήση των Παιδικών Χαρών του Δήμου Ζίτσας

Επιτρέπεται η χρήση των Παιδικών Χαρών του Δήμου Ζίτσας στις Τ.Κ. Ελεούσας (οδός Σκουφά), Βουνοπλαγιάς, Ζωοδόχου, Γραμμένου, Ροδοτοπίου, Κληματιάς, Ζίτσας και Μεταμόρφωσης καθώς ανανεώθηκε η βεβαίωση καταλληλότητας λειτουργίας τους. Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΦΕΚ 931 Β’/18-5-2009 και το υπ’ αριθ. πρωτ. οικ. 2/2019 της Επιτροπής Ελέγχου Παιδικών Χαρών του άρθρου 9 της ΥΑ 28492/2009 (ΦΕΚ 931 Β’) των ΟΤΑ Α’ Βαθμού Ν. Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 04 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Μίσθωση υπαίθριου χώρου για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων, στην Δ.Κ. Ελεούσας Δήμου Ζίτσας

Εκτίθεται σε φανερή, προφορική και μειοδοτική δημοπρασία η μίσθωση υπαίθριου χώρου, για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων, στην Δ.Κ. Ελεούσας Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 03 Απρίλιος 2019 Περισσότερα »
Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών ΔΕΗ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 ανακοινώθηκε από τη ΔΕΗ διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω εργασιών, και θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης του αντλιοστασίου Τούμπας από ώρα 7.45 π.μ. έως 12.15 μ.μ. και για αυτό το λόγο θα γίνει διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών: στις Δ.Κ. και Τ.Κ. Ασφάκας, Καρυές (Μεταμόρφωση), Πετσάλι, Γαβρισιοί, Λιγοψά, Βλαχάτανο & Βατατάδες Δ.Ε. Εκάλης, Τ.Κ. Άνω και Κάτω Λαψίστα, Ροδοτόπι, Μ. Γαρδίκι, Ζωοδόχος τμήμα Δ.Ε. Πασσαρώνος, Δήμου Ζίτσας, Τ.Κ Περίβλεπτος, Κρανούλα & Αμφιθέα Δ.Ε. Περάματος, Τ.Κ. Νήσου, Δ.Κ. Πεδινής τμήμα κα...

Αναρτήθηκε στις 29 Μάρτιος 2019 Περισσότερα »
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 31/03/2019

Αναρτήθηκε στις 29 Μάρτιος 2019 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ (ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ) Τ.Κ. ΛΙΓΟΨΑΣ

Δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου (καφενείου) που περιγράφεται παρακάτω και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Το ακίνητο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Τ.Κ. Λιγοψάς Δ.Ε. Εκάλης Δήμου Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 29 Μάρτιος 2019 Περισσότερα »
Αποτελέσματα 134/18.02.2019 Της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ζίτσας

Αναρτήθηκε στις 28 Μάρτιος 2019 Περισσότερα »
Νέο- Γραφείο Κτηματογράφησης Γαλατσίου

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε την λειτουργία του Γραφείο Κτηματογράφησης στο Γαλάτσι, στη διεύθυνση Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λεωφόρος Βεϊκου 137, Γαλάτσι, Αττικη, τ.κ. 11146. Στο γραφείο μπορούν να υποβάλλουν δήλωση ιδιοκτησίας όλοι οι πολίτες που κατοικούν στην Αθήνα και έχουν δικαιώματα στους Καλλικρατικούς Δήμους των Περιφερειακών Ενοτήτων Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας και Λευκάδας. Παρακαλούνται οι πολίτες που προσέρχονται στο Γραφείο Κτηματογράφησης Γαλατσίου να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι ώστε να αποφύγουν ταλαιπωρία και αναμονή....

Αναρτήθηκε στις 26 Μάρτιος 2019 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

15,98° Υγρασία: 63% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα