Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

Διακοπή Ρεύματος την Δευτέρα 11-02-2019

Την Δευτέρα 11-02-2019 και ώρα 9:00 π.μ εως 13:30 μμ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτικού για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στις παρακάτω κοινότητες:  Παλιουρή, Σουλόπουλο, Ραϊκο, Δεσποτικό, Γρανιτσοπούλα, Ριζό, Φωτεινό, Αετόπετρα, Λάβδανη, Βρίστοβο, Αγ. Μαρίνα, Καλοχώρι, Εκκλησοχώρι, Βουτσαρά, Κούρεντα, Γιουργάνιστα, Χίνκα, Λάλιζα, Γκρίμποβο, Βρυσούλα, Πολύδωρο, Ραδοβίζι, Σενίκο, Γρανίτσα, Διχούνι, Κερασέα, Βροσύνα, Ζάλογγο, Δοβλά, Βερενίκη, Φτέρη, Λεπτοκαρυά, Ραβενή, Χαραυγή, Καλλιθέα Φιλιατών, Αγ. Βαρβάρα Φιλιατών.

Αναρτήθηκε στις 07 Φεβρουάριος 2019 Περισσότερα »
Μέχρι 11 Φεβρουαρίου η υποβολή αιτήσεων από τα Αθλητικά Σωματεία για την επιχορήγηση

Ο Δήμος Ζίτσας για το 2019 πρόκειται να επιχορηγήσει οικονομικά τα Αθλητικά Σωματεία  και Συλλόγους που έχουν έδρα στα διοικητικά όριά του. Το ύψος της επιχορήγησης θα καθοριστεί μα απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες του δήμου και τις αθλητικές επιτυχίες των Σωματείων και Συλλόγων.

Αναρτήθηκε στις 05 Φεβρουάριος 2019 Περισσότερα »
Ψηφίζουν και οι 17 χρόνοι στις Ευρωεκλογές του Μαΐου.

Οι νέοι εκλογείς (17 ετών) μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα κατά τις προσεχείς ευρωεκλογές του Μαΐου 2019 στον τόπο διαμονής τους με την ιδιότητα του ετεροδημότη εκλογέα.

Αναρτήθηκε στις 31 Ιανουάριος 2019 Περισσότερα »
Παρουσίαση βιβλίου "Η Ροδιά"

Ο Δήμος Ζίτσας σας προσκαλεί στην παρουσίαση του τρίγλωσσου βιβλίου (Ελληνικά- Αγγλικά- Ιταλικά) "Η Ροδιά" του συγγραφέα Μητς Μήτση, τυπωθέν εν Λονδίνω, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. στον Πολιτιστικό χώρο "Δημ. Χατζή" στα Ιωάννινα.

Αναρτήθηκε στις 29 Ιανουάριος 2019 Περισσότερα »
Παράταση Προθεσμίας Δηλώσεων μέχρι 31/12/2019 για την απαλλαγή μη ηλεκτροδοτούμενων και μη χρησιμοποιούμενων ακινήτων από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού

Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών παρατείνεται μέχρι 31/12/2019 η ισχύς του άρθρου 222 του Ν.4555/2018 (ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι) για την απαλλαγή μη ηλεκτροδοτούμενων και μη χρησιμοποιούμενων ακινήτων από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού κατόπιν της υποβολής της σχετικής δήλωσης του ιδιοκτήτη τους ή του νόμιμου εκπροσώπου αυτού προς τον οικείο δήμο ότι δεν ηλεκτροδοτούνται και ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν. Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω καλούνται όσοι ιδιοκτήτες διαθέτουν μη ηλεκτροδοτούμενα και μη χρησιμοποιούμενα ακίνητα στην επικ...

Αναρτήθηκε στις 22 Ιανουάριος 2019 Περισσότερα »
Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΟΥ

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν ή να σπουδάσουν σε άλλη χώρα της Ένωσης, ή ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεταφερθούν ή να ανοίξουν υποκατάστημα σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της Ένωσης.   Το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης αποτελεί τον επ...

Αναρτήθηκε στις 22 Ιανουάριος 2019 Περισσότερα »
Διακοπή νερού στην Δ.Κ. Ελεούσας ( Γορίτσα και Λ. Ελευθερίας) στις 21-01-2019 ημέρα Δευτέρα

Σήμερα Δευτέρα  21-01-2019, απο 10:00 π.μ μέχρι το πέρας των εργασιών, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην Δ.Κ. Ελεούσας ( Γορίτσα και Λ. Ελευθερίας) λόγω βλάβης  στο δίκτυο  ύδρευσης

Αναρτήθηκε στις 21 Ιανουάριος 2019 Περισσότερα »
Διακοπή νερού στην Δ.Κ. Ελεούσας ( Γορίτσα και Λ. Ελευθερίας) στις 18-01-2019, ημέρα Παρασκευή

Σήμερα Παρασκευή  18-01-2019, απο τώρα μέχρι το πέρας των εργασιών, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην Δ.Κ. Ελεούσας ( Γορίτσα και Λ. Ελευθερίας) λόγω βλάβης  στο δίκτυο  ύδρευσης.

Αναρτήθηκε στις 18 Ιανουάριος 2019 Περισσότερα »
Ανακοίνωση-Πρόσκληση υποβολής δήλωσης ακινήτων & τυχών μεταβολών για το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ)

Μετά τη διαπίστωση ότι πολλοί εκ των κατοίκων του Δήμου μας δηλώνουν άγνοια του Ν.2130/23-04-1993 (Φ.Ε.Κ. Α’) που αφορά το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.) και το οποίο εισπράττεται από τον οικείο Δήμο για τα  ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα  μέσω του λογαριασμού της Δ.Ε.Η. για τα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα από την ταμειακή υπηρεσία του Δήμου και λαμβανομένου υπόψη:

Αναρτήθηκε στις 14 Ιανουάριος 2019 Περισσότερα »
Διακοπή νερού στην Δ.Κ. Ελεούσας στις 28-12-2018, ημέρα Παρασκευή

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Δ.Κ. Ελεούσας από την περιοχή παλαιού Δημαρχείου, ΚΑΠΗ, Γοριτσάκι, ότι θα γίνει διακοπή νερού λόγω βλάβης στο δίκτυο αύριο 28-12-2018, ημέρα Παρασκευή από 10:00 π.μ έως και την αποκατασταση της βλάβης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.  

Αναρτήθηκε στις 27 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

11,98° Υγρασία: 66% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα