Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

Αποτελέσματα ΣΟΧ 2018

Πίνακες αποτελεσμάτων  ΣΟΧ 2018

Αναρτήθηκε στις 29 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

ΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΒΟΡΙΑΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 1. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (28-11-2018) Α. ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΕΝΤΑΣΕΩΣ 7 ΜΕ 8 ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΠΙΚΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΘΡΑΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ. Β. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗ Ν...

Αναρτήθηκε στις 28 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Το 1999, ο ΟΗΕ όρισε και επισήμως την 25η Νοεμβρίου, ως διεθνή ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών με σκοπό να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση. Ένα επίσημο ετήσιο κάλεσμα σε κυβερνήσεις, διεθνείς οργανισμούς και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις ώστε να διοργανώνουν δράσεις τη συγκεκριμένη μέρα, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών για το ζήτημα της  βίας κατά των γυναικών. Πρόκειται για φαινόμενο διαδεδομένο σε όλες τις κοινωνίες και σε όλες τις κοινωνικές τάξεις, ανεξάρτητα από το επίπε...

Αναρτήθηκε στις 23 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Πιθανή Διακοπή Νερού απο την Πέμπτη 22-11-2018

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Δ.Κ. Ελεούσας (Λ. Ελευθερίας και Παλιός Οικισμός )  ότι σήμερα  ημέρα Πέμπτη 22/11/2018 θα γίνει διακοπή νερού λόγω εργασιών στο αντλιοστάσιο  από 09:00 π.μ. έως το πέρας των εργασιών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.  

Αναρτήθηκε στις 22 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Ένταξη στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής

Ο Δήμος Ζίτσας σας ενημερώνει ότι όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής  για τις διενεργούμενες στατιστικές έρευνες της περιόδου Ιανουαρίου-Αυγούστου 2019 μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ : www.statistics.gr, θεματική ενότητα ΕΛΣΤΑΤ, ένδειξη «Ιδιώτες Συνεργάτες ΕΛΣΤΑΤ». Στο επισυναπτόμενο έγγραφο περιέχονται περαιτέρω διευκρινίσεις.

Αναρτήθηκε στις 20 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Πιθανή Διακοπή Νερού απο την Δευτέρα 12-11-2018 εώς Παρασκευή 16-11-2018

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Δ.Κ. Ελεούσας ότι από  την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου  2018 έως και Παρασκευή  16 Νοεμβρίου 2018 πιθανόν να γίνονται μικρές διακοπές  νερού εντός της ημέρας λόγω εργασιών στις δεξαμενές και τα αντλιοστάσια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.  

Αναρτήθηκε στις 09 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Ημερίδα για το κοινό: Ενημερώνομαι και Προλαμβάνω τον Σακχαρώδη Διαβήτη

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ζίτσας διοργανωνει ημερίδα για το κοινό  στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στην Ελεούσα. Γλυκία Ζώη: Ενημερώνομαι και Προλαμβάνω τον Σακχαρώδη Διαβήτη

Αναρτήθηκε στις 06 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Υποβολή αιτήσεων προς σύναψη σύμβασης έργου για εκπαιδευτές ενηλίκων στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης των Δήμων (ΚΔΒΜ-ΝΕΑ ΦΑΣΗ)

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκε τη Δευτέρα 22/10/2018, στην ιστοσελίδα του ΙΝΕΔΙΒΙΜ,  η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος  για  την υποβολή  αιτήσεων προς σύναψη  σύμβασης  έργου  για εκπαιδευτές ενηλίκων στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης των Δήμων (ΚΔΒΜ-ΝΕΑ ΦΑΣΗ). Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ορίζεται: από 23/10/2018 (ώρα 11:00) έως και 06/11/2018 (ώρα 12:00). Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτές να υποβάλουν αίτηση έτσι ώστε να ενταχθούν στους πίνακες υποψηφίων ανά Περιφέρεια. Πληροφορίες σχετικά με την Πρόσκληση Εκδήλωσ...

Αναρτήθηκε στις 25 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Eκμίσθωση του δικαιώματος υλοτομίας & απόληψης, ως έκτακτη κάρπωση για το διαχειριστικό έτος 2018

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση του δικαιώματος υλοτομίας & απόληψης, ως έκτακτη κάρπωση για το διαχειριστικό έτος 2018, του ενδεικτικού συνολικού ποσού των 550κ.μ. ξυλώδους όγκου αειφύλλων και φυλλοβόλλων πλατυφύλλων,  από τα Δημοτικά δάση Δεσποτικού και Βασιλόπουλου Δήμου Ζίτσας ως κάτωθι : - Δημοτικό Δάσος Δεσποτικού 350,00 κ.μ. - Δημοτικό Δάσος Βασιλόπουλου : 200,00 κ.μ. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε ένα [1] μήνα, από την υπογραφή της σύμβασης και της άδειας...

Αναρτήθηκε στις 24 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Ελεούσα

Σας ενημερώνουμε ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, πλην εκτάκτων αναγκών, στην οδό Ανδρούτσου από την αρχή της έως την οδό Σκουφά, για το χρονικό διάστημα από 17/10/2018 έως το πέρας των εργασιών ασφαλτόστρωσης. Η κίνηση των πεζών θα γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή μέσω εργοταξιακής σήμανσης. Μετά το πέρας των εργασιών η οδός θα τεθεί ξανά σε κυκλοφορία. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Αναρτήθηκε στις 19 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

9,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα