Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής 14-06-16

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής προσκαλεί τα μέλη της σε τακτική συνεδρίαση, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στις 14 Ιουνίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00 μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Έγκριση διάθεσης ειδικευμένων πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό οικον. έτους 2016.
  2. 2. Κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον.έτους
  3. 3. Εγκριση Πρακτικού ΙΙ Αποσφράγισης –Ελέγχου Εγγράφων και Δικαιολογητικών του Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την Προμήθεια «Εκσυγχρονισμός και Αναβάθμιση του Εξοπλισμού Παιδικών Χαρών του Δήμου Ζίτσας»
  4. 4. Απευθείας ανάθεση εκπόνησης μελέτης με τίτλο «Ανάπλαση Οικισμού Ελεούσας από Ο.Τ. 142 έως Ε.Ο. Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας» προϋπολογισμού δαπάνης 22.343,27€ -Διάθεση πίστωσης (Κ.Α. 30-7413.607)
  5. 5. Απευθείας ανάθεση εκπόνησης μελέτης με τίτλο «Διόρθωση Σφαλμάτων Ορίων Οικισμού Πρωτόπαπππας Τ.Κ. Πρωτόπαππας Δήμου Ζίτσας» προϋπολογισμού δαπάνης 6.658,61€-Διάθεση πίστωσης (Κ.Α. 30-7413.606)
  6. 6. Εγκριση πρακτικών δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικής δασικής έκτασης στη θέση Κρανιές Τ.Κ. Δεσποτικού
  7. 7. Ανάθεση σε δικηγόρο, σχετικά με νόμιμες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, κατά του κ.Οδυσσέα Μακρή του Βασιλείου και αφορούν την εξόφληση οφειλών μισθωμάτων καταστήματος –καφενείου του Δήμου στην Τ.Κ. Πρωτόπαππα.
  8. 8. Εγκριση ή μη πρότασης εταιρείας Αφοι Καρυπίδη ΑΕΕΕ, σχετικά με οφειλή μισθωμάτων, που αφορούν το ακίνητο επι της Πλ.Γεωργίου Σταύρου 5 (κληροδότημα Χατζή Παύλου Δερέκα)
  9. 9. Εγκριση ενεργειών,μετά την υποβολή της τεχνικής έκθεσης του Πολιτικού Μηχανικού, για έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης , που αφορά  το κληροδότημα Κων/νου Γεωργόπουλου.
Αναρτήθηκε στις 10 Ιούνιος 2016

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα