Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής 13-09-17

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής προσκαλεί τα μελη της σε τακτική συνεδρίαση, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στις 13 Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.00 μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

  1. 1.    Έγκριση διάθεσης ειδικευμένων πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό οικον. έτους 2017.
  2. 2.    Κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. έτους 2017
  3. 3.    Προέλεγχος οικονομικών καταστάσεων Δ.Ζίτσας χρήσης 2016 και Απολογισμού χρήσης 2016 και υποβολή μαζί με την Εκθεση Διαχειρήσεως στο Δημοτικό Συμβούλιο.
  4. 4.    Εγκριση  ή μη πρακτικού  επιτροπής διαγωνισμού αποσφράγισης και αξιολόγησης των προσφορών που κατατέθηκαν στο πλαίσιο διενέργειας του διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια και Τοποθέτηση Συνθετικού Χλοοτάπητα στο Γήπεδο Τ.Κ Κληματιάς»
  5. 5.    Εγκριση  ή μη πρακτικού  επιτροπής διαγωνισμού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης που αφορά το έργο: «Κατασκευή πλακοσκεπούς οχετού στη θέση ¨Βαρκό¨ της Τ.Κ. Βαγενητίου»
  6. 6.    Ανάθεση σε δικηγόρο,εκπροσώπησης του Δήμου ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ιωαννίνων, για εκδίκαση έφεσης του Δ.Ζίτσας κατά Σπυριδούλας συζ.Ιωάννη Φωτιάδη,στις 20-09-2017 ,στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ιωαννίνων-Διάθεση πίστωσης.
  7. 7.    Ανάθεση σε δικηγόρο,εκπροσώπησης του δήμου ενώπιον του 1ου Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ιωαννίνων,σχετικά με αγωγή κ.Στέφου Ιωάννη.-Διάθεση πίστωσης
  8. 8.    Αποδοχή ή μη γνωμοδότησης δικηγόρου,κατόπιν της με αριθ. πρωτ. 12584/23-08-2017 αιτήσεως του κ.Αλέξανδρου Λάμπρου,για λήψη απόφασης για την επίτευξη εξώδικου συμβιβασμού
  9. 9.    Αποδοχή ή μη γνωμοδότησης δικηγόρου ,σχετικά με αιτήσεις κ.Μπουραζάνη Χρήστου και Ζήνδρου Δημητρίου
  1. Εγκριση ή μη απόφασης Δημάρχου απευθείας ανάθεσης της παροχής υπηρεσίας «Συλλογή και μεταφορά στερεών αποβλήτων των Δ.Ε. Ευρυμενών,Ζίτσας,Μολοσσών και ΒΙΠΕ και ανακυκλώσιμων υλικών Δ.Ζίτσας»,λόγω κατεπείγουσας και έκτακτης ανάγκης.
Αναρτήθηκε στις 08 Σεπτέμβριος 2017

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα