Ανακοινώσεις
Γενικού Ενδιαφέροντος
Κατηγορίες Ενημέρωσης
Δείτε ακόμη
Διαδικτυακό Σεμινάριο Eνημέρωσης και Eκπαίδευσης Βιοασφάλειας
3 Οκτωβρίου 2025
Διαδικτυακό Σεμινάριο Eνημέρωσης και Eκπαίδευσης Βιοασφάλειας
Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Ηπείρου, Τμήμα Υγείας Ζώων, σας ενημερώνει ότι, λόγω των συνεχιζόμενων κρουσμάτων ευλογιάς στην επικράτεια, το Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων του Τμήματος Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει δίωρο διαδικτυακό σεμινάριο ενημέρωσης και εκπαίδευσης για τη βιοασφάλεια.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε κτηνοτρόφους και επαγγελματίες της αιγοπροβατοτροφίας (κτηνιάτρους, μεταφορείς, παραγωγούς/μεταποιητές ζωοτροφών, γάλακτος, κρέατος κλπ.) και θα πραγματοποιηθεί:
Ημερομηνία: Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2025
Ώρα: 12:00
Μέσω Zoom: Σύνδεσμος Zoom | Meeting ID: 932 4903 1864
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν ατομικά από τον υπολογιστή τους ή ομαδικά σε κατάλληλο χώρο, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα βιοασφάλειας.
Στα Ιωάννινα, όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο με φυσική παρουσία, μπορούν να προσέλθουν στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου, αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου, 1ος όροφος.
Οι Δήμοι και οι ενώσεις παραγωγών καλούνται να συμβάλλουν στη διάδοση της πληροφορίας και στην οργάνωση ομαδικής παρακολούθησης του σεμιναρίου.







