Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Η υποχρεωτική συνταγογράφηση γεωργικών φαρμάκων παρατάθηκε έως 26/11/2015

Το Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης έδωσε παράταση στην έναρξη του μέτρου της υποχρεωτικής συνταγογράφησης των γεωργικών φαρμάκων, από τα αρμόδια καταστήματα έως τις 26/11/2015 (η προηγούμενη καταληκτική ημερομηνία ήταν για τις 28/8).

Από τις αρχές Μαρτίου 2015 η ψηφιακή υπηρεσία του μητρώου των συνταγογράφων ολοκληρώθηκε, και η ηλεκτρονική εφαρμογή «Συνταγές χρήσης γεωργικών φαρμάκων» αναρτάται στην ιστοσελίδα http://e-services.minagric.gr/ και είναι διαθέσιμη για χρήση από κάθε ενδιαφερόμενο συνταγογράφο, για προαιρετική πιλοτική εφαρμογή.

Για την αντιμετώπιση-ολοκλήρωση τεχνικών θεμάτων παρατείνεται το χρονικό διάστημα προαιρετικής πιλοτικής εφαρμογής και παρέχεται στους ενδιαφερόμενους χρονικό διάστημα μέχρι τις 25-10-2015 με σκοπό:

Α) Την εξοικείωση με την εφαρμογή των ενδιαφερομένων συνταγογράφων και επαγγελματιών χρηστών γεωργικών φαρμάκων. Η έκδοση συνταγών μέχρι τις 25-10-2015 καταχωρείται στο σύστημα και πρέπει να είναι σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία.

Β) Την υποβολή σχολίων με σκοπό τη βελτίωση της παρεχόμενης υπηρεσίας

Γ) Την ανάπτυξη ιδιωτικών πακέτων από κάθε ενδιαφερόμενο, παρά το γεγονός ότι η ψηφιακή υπηρεσία της συνταγογράφησης θα παρέχεται δωρεάν από τις υπηρεσίες του Υπουργείου μας.

Στις 26-10-2015 η δημιουργία της ηλεκτρονικής εφαρμογής ολοκληρώνεται και μετά από τις 26-11-2015 καθίσταται υποχρεωτική η έκδοση συνταγής χρήσης γεωργικού φαρμάκου με σκοπό να είναι δυνατή η προμήθειά του.

Αναρτήθηκε στις 15 Οκτώβριος 2015

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα