Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Αγροτικά Θέματα

Ο Δήμος Ζίτσας ενημερώνει ότι το Γραφείο Υποστήριξης- Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής, έχει στόχο την υποβοήθηση του αγροτικού κόσμου μέσα από την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής παραγωγής και βέβαια η διατήρηση του αγροτικού πληθυσμού στο Δήμο μας, με προοπτικές ανάπτυξης. Μέσα από την σελίδα μας θα δίνεται η δυνατότητα για ενημέρωση σχετικά με αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα, τόσο σε τοπικό όσο και σε γενικό επίπεδο.

Προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (zitsa@zitsa.gov.gr) ή τηλεφωνικά (2653360015).

Χωρίς δήλωση θανάτωσης τρώει δικαιώματα η οζώδης

«Ανωτέρα βία» θεωρείται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ η περίπτωση θανάτωσης κοπαδιού από εμφάνιση κρούσματος οζώδους δερματίτιδας, με αποτέλεσμα, να μη χάνουν την επιδότηση που δικαιούνται, εφόσον ενεργοποιήσουν τα δικαιώματά τους. Ώμος ακάλυπτοι μένουν όσοι κτηνοτρόφοι δεν δηλώσουν κρούσματα οζώδους, κάτι που γίνεται σε πολλές περιπτώσεις, στην προσπάθεια ν' αποφύγουν την "καραντίνα".

Αναρτήθηκε στις 04 Ιούλιος 2016 Περισσότερα »
Δελτίο Τύπου από ΟΠΕΚΕΠΕ σχετικά με την αποσφαλμάτωση της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης του έτους 2016.

Την Παρασκευή 24/06/2016 οι παραγωγοί που υπέβαλαν την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2016 on line ενημερώθηκαν στο προσωπικό τους email ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ  προχώρησε σε έλεγχο ύπαρξης πιθανών σφαλμάτων στην ΕΑΕ 2016 που έχουν υποβάλει

Αναρτήθηκε στις 04 Ιούλιος 2016 Περισσότερα »
Εγκρίθηκαν 715 θέσεις αλλοδαπών για εργασία σε κτηνοτροφικές μονάδες της Ηπείρου

Εκδόθηκε η υπ.  αριθ.24990/366/10-06-2015 Κ.Υ.Α των Υπουργών Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης - Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού - Εξωτερικών - Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης  και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με την οποία καθορίστηκε ο ανώτατος αριθμός  αδειών διαμονής για εργασία πολιτών τρίτων χωρών για τα έτη  2015 και 2016.

Αναρτήθηκε στις 01 Ιούλιος 2016 Περισσότερα »
Αλλαγές στον κανονισμό του ΕΛΓΑ με νέο ετήσιο όριο αποζημίωσης

Αλλαγές στον κανονισμό ασφάλισης Φυτικής Παραγωγής και Ζωικού κεφαλαίου από τον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) προβλέπει υπό έκδοση κοινή υπουργική απόφαση.

Αναρτήθηκε στις 01 Ιούλιος 2016 Περισσότερα »
Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για την επιλογή στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων

Εκδόθηκε η Υπουργική Απόφαση με αριθμό πρωτοκόλλου 1435/14.06.2016 (ΦΕΚ Β΄1839) που αφορά στην πρόσκληση υποβολής προτάσεων για την επιλογή Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων στο πλαίσιο:

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Διαχείριση αδειών για τις νέες αμπελοφυτεύσεις του 2016

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης υπουργική απόφαση με την οποία τροποποιείται σχετική προηγούμενη για τη διαχείριση των αδειών για νέες αμπελοφυτεύσεις του 2016.

Αναρτήθηκε στις 23 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Γεωργική Προειδοποίηση (Αμπέλι- Ζίτσα Ιωαννίνων)

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει για την συνδυασμένη αντιμετώπιση περονόσπορου και ωιδίου της αμπέλου (περιοχή παρατήρησης: Ζίτσα Ιωαννίνων)

Αναρτήθηκε στις 21 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Διευκρινίσεις για τη μεταβίβαση δικαιωμάτων βοσκοτόπων σε νέους γεωργούς

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης παρέχει διευκρινίσεις για τη μεταβίβαση δικαιωμάτων βοσκοτόπων σε νέους γεωργούς. Στην Υπουργική Απόφαση (ΥΑ) με αρ. 1406/52601/4-5-2016 (ΦΕΚ 1291Β΄) ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία μεταβίβασης των δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης και όχι εκμεταλλεύσεων. Η εν λόγω ΥΑ δεν απαγορεύει ούτε περιορίζει την μεταβίβαση των δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης σε παραπάνω από έναν αποδέκτες.

Αναρτήθηκε στις 17 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 13Α του ν.4251/2014 για την απασχόληση παράτυπα διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών στην αγροτική οικονομία

Με την παρούσα εγκύκλιο αποσαφηνίζονται επιμέρους ζητήματα που αφορούν α)τις ειδικότητες εργατών και τις κατηγορίες πολιτών τρίτων χωρών που υπάγονται στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 13Α ω.4251/2014. β) την διαδικασία ενώπιον του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης γ) το χρονικό σημείο προσδιορισμού των κενών θέσεων με βάση τον ανώτατο αριθμό αδειών διαμονής για εργασία πολιτών τρίτων χωρών που κάθε φορά ορίζει η σχετική κοινή υπουργική απόφαση και δ) το χρόνο έναρξης ισχύος της άδειας εργασίας των πολιτών τρίτων χωρών που τελούν σε καθεστώς ...

Αναρτήθηκε στις 17 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »
Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά της οζώδους δερματίτιδας των βοοειδών

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου, στις 6-6-2016, με θέμα «Εμβολιασμός κατά της Οζώδους Δερματίτιδας των Βοοειδών» αναλύθηκε η επιτακτική ανάγκη για τον καθολικό εμβολιασμό των βοοειδών της περιοχής με σκοπό την αποτροπή επέκτασης της νόσου.

Αναρτήθηκε στις 08 Ιούνιος 2016 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

19,98° Υγρασία: 45% Άνεμος: 3,6 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα