Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Αγροτικά Θέματα

Ο Δήμος Ζίτσας ενημερώνει ότι το Γραφείο Υποστήριξης- Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής, έχει στόχο την υποβοήθηση του αγροτικού κόσμου μέσα από την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής παραγωγής και βέβαια η διατήρηση του αγροτικού πληθυσμού στο Δήμο μας, με προοπτικές ανάπτυξης. Μέσα από την σελίδα μας θα δίνεται η δυνατότητα για ενημέρωση σχετικά με αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα, τόσο σε τοπικό όσο και σε γενικό επίπεδο.

Προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (zitsa@zitsa.gov.gr) ή τηλεφωνικά (2653360015).

Εγκεκριμένα Εντομοκτόνα-Μυκητοκτόνα Ελιάς

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει για τα εγκεκριμένα εντομοκτόνα-μυκητοκτόνα για την καλλιέργεια της ελιάς για ενημέρωση των ενδιαφερομένων παραγωγών.

Αναρτήθηκε στις 27 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει: (αμπέλι)

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει- προειδοποιεί για το στάδιο Ε ανάπτυξης της αμπέλου.

Αναρτήθηκε στις 27 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει για : i)  Εντομοκτόνα- Ακαρεοκτόνα Αμπελιού ii) Μυκητοκτόνα με έγκριση στην καλλιέργεια της αμπέλου

Αναρτήθηκε στις 25 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Προδημοσίευση για το μέτρο "Νέων Γεωργών" του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης

Στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, www.minagric.grκαι www.agrotikianaptixi.gr αναρτήθηκε η προδημοσίευση της πρόσκλησης των Νέων Γεωργών (Μέτρο 6.1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020). Η προδημοσίευση γίνεται σε χρόνο κατάλληλο ώστε να ενημερωθούν και να προετοιμαστούν έγκαιρα όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν σε αυτό. Τα χαρακτηριστικά της πρόσκλησης και του μέτρου είναι τα εξής: Η προκήρυξη του μέτρου προγραμματίζεται να γίνει ανά Περιφέρεια μετά το καλοκαίρι 2016. Δικαιούχοι της προκήρυξης του μέτρου έτους 2016 είναι νέοι γεωργ...

Αναρτήθηκε στις 21 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Οδηγίες υποβολής ενιαίας αίτησης ενίσχυσης

Η Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης (Ε.Α.Ε) υποβάλλεται κάθε χρόνο από τους ενδιαφερόμενους γεωργούς προς τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., το μοναδικό στη χώρα μας διαπιστευμένο Οργανισμό για τον έλεγχο και την πληρωμή των γεωργικών ενισχύσεων της Ε.Ε. Εκτός από τη λήψη ενισχύσεων, αποτελεί Δήλωση Καλλιέργειας και Εκτροφής Ζώων προς τον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) και αίτηση εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων.

Αναρτήθηκε στις 21 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Πρόγραμμα κατάρτισης-Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής για την Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στην Παραγωγή και Πώληση Μελιού

Ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΟΑΕΔ Ιωαννίνων υλοποιεί πρόγραμμα κατάρτισης  25 ατόμων διάρκειας 70 ωρών με τίτλο:  «Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής για την Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στην Παραγωγή και Πώληση Μελιού» Οι καταρτιζόμενοι δεν λαμβάνουν εκπαιδευτικό επίδομα παρά μόνο πιστοποίηση μετά το τέλος του προγράμματος.  Επειδή απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση του προγράμματος είναι η ύπαρξη συμμετεχόντων, παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στο Γραφείο Υποστήριξης-Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής (Υπεύθυ...

Αναρτήθηκε στις 20 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
«Οδηγίες τήρησης κανόνων υγιεινής & περιβάλλοντος σε πτηνο-κτηνοτροφικές μονάδες»

Από την Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοιν/κης Μέριμνας της Π.Ε. Ιωαννίνων (Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου), εν όψει της επικείμενης αύξησης των θερμοκρασιών, δίνονται εκ νέου οι παρακάτω οδηγίες για την καλή λειτουργία των πτηνο-κτηνοτροφικών μονάδων

Αναρτήθηκε στις 18 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Γεωργική Προειδοποίηση- Αμπέλι (Σακελλαρικό)

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει για το Αμπέλι (Στάδια D-E) περιοχή Σακελλαρικό- Δ. Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 15 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Εκδήλωση για την σωστή υποβολή αίτησης στην Ενιαία Ενίσχυση 2016

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων) σε συνεργασία με το Γραφείο Υποστήριξης-Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής του Δ. Ζίτσας, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στις 18 Απριλίου 2016 (ώρα έναρξης: 18:00μμ) στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου-Ελεούσα, παλαιό Δημαρχείο με θέμα: «Σωστή υποβολή της Αίτησης για την Ενιαία Ενίσχυση 2016»

Αναρτήθηκε στις 11 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Δυνατότητα διόρθωσης των ήδη υποβληθέντων ηλεκτρονικών αιτήσεων για απόκτηση αδειών νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου

Ύστερα από πληθώρα αιτημάτων - σε πανελλαδικό επίπεδο - για διόρθωση των ήδη υποβληθέντων ηλεκτρονικών αιτήσεων για την απόκτηση νέων αδειών φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους όπως απο-οριστικοποιήσουν την αίτησής τους και προχωρήσουν στις σχετικές διορθώσεις.

Αναρτήθηκε στις 11 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

9,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 1,54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα