Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Αγροτικά Θέματα

Ο Δήμος Ζίτσας ενημερώνει ότι το Γραφείο Υποστήριξης- Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής, το οποίο συστάθηκε πρόσφατα, λειτουργεί καθημερινά στον χώρο του Δημαρχείου Δήμου Ζίτσας, στην Ελεούσα.

Υπεύθυνη του γραφείου είναι η κα Κολιού Μαρία

Στόχος του είναι η υποβοήθηση του αγροτικού κόσμου μέσα από την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής παραγωγής και βέβαια η διατήρηση του αγροτικού πληθυσμού στο Δήμο μας, με προοπτικές ανάπτυξης. Μέσα από την σελίδα μας θα δίνεται η δυνατότητα για εβδομαδιαία ενημέρωση σχετικά με αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα, τόσο σε τοπικό όσο και σε γενικό επίπεδο.

Προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mkoliou@zitsa.gov.gr) ή τηλεφωνικά (2653360035).

Θεωρείται δεδομένη και ευπρόσδεκτη η παρουσία σας στον χώρο του Δημαρχείου.

Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής των Αμπελώνων Περιόδου 2015/ 2016 [στα πλαίσια του Καν. (ΕΕ) 1308/2013].

Το Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων ενημερώνει τους κατόχους αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων ότι: Από 15 Οκτωβρίου έως και 30 Νοεμβρίου 2015 θα κατατίθενται αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής των αμπελώνων περιόδου 2015/ 2016. Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται στο Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 26 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Αξιοποίηση Παραδοσιακών Διατροφικών Προιόντων για την Ανταγωνιστικότητα και την Καινοτομία των Ιταλικών και Ελληνικών ΜμΕ” και ακρωνύμιο "FOODING"

Η εταιρεία Ήπειρος Α.Ε., σας ενημερώνει στο πλαίσιο  του προγράμματος  «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία ‘Ελλάδα- Ιταλία 2007-13’», υλοποιείται από την Περιφέρεια Ηπείρου το έργο με τίτλο: “Valorization of Traditional Food Products for Competiveness and Innovation of Italian and Greek SMEs”,  “Αξιοποίηση Παραδοσιακών Διατροφικών Προιόντων για την Ανταγωνιστικότητα και την Καινοτομία των Ιταλικών και Ελληνικών ΜμΕ” και ακρωνύμιο «FOODING».

Αναρτήθηκε στις 23 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Απόσταξη στεμφύλων για παραγωγή τσίπουρου

Εν όψει της δίμηνης αποστακτικής περιόδου από την 19η Οκτωβρίου 2015 έως και την 18η Δεκεμβρίου 2015 κρίνουμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε σχετικά με την απόσταξη των πρώτων υλών (σταφυλιών) για παραγωγή τσίπουρου, από μικρούς αποσταγματοποιούς (διήμερους), ώστε να αποφεύγονται παραβάσεις.

Αναρτήθηκε στις 23 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Έως 30 Νοεμβρίου οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συγκομιδής

 H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων υπενθυμίζει τους κατόχους αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων, των οποίων η σταφυλική παραγωγή προορίζεται για οινοποίηση ότι υποχρεούνται αμέσως μετά το πέρας του τρύγου να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής. Ιδιαίτερα για το 2015 οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «Δήλωση Συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων» της επίσημης ιστοσελίδας του ΥΠ.Α.Α.Τ. (http://e-services.minagric.gr/ ) Για την συμπλήρωση της δήλωσης συγκομ...

Αναρτήθηκε στις 21 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Τεχνικό δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για την καλλιέργεια της ελιάς

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων εξέδωσε τεχνικό δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για την καλλιέργεια της ελιάς.

Αναρτήθηκε στις 20 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ 2015- ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ (καθεστώς μικρών παραγωγών)

Ο Γενικός Αγροτικός Συν/σμός Ιωαννίνων  “ΕΝΩΣΗ αγροτών”, κάνει γνωστό στους αγρότες οι οποίοι έχουν  υποβάλλει  αίτηση  για  τις  επιδοτήσεις  του έτους  2015  ότι  έχει αναρτηθεί  ο  κατάλογος  με  τους  δικαιούχους  οι  οποίοι  έχουν  ενταχθεί  στο  καθεστώς των  μικρών  παραγωγών  με  δικαιούμενο  ποσό  κάτω  από  1250,00 €.

Αναρτήθηκε στις 19 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Ετήσια απογραφή αιγοπροβάτων έτους 2015

Οι εκτροφείς αιγοπροβάτων έχουν την υποχρέωση από 1η Νοεμβρίου μέχρι 10 Δεκεμβρίου να απογράψουν όλα τα αιγοπρόβατα της εκτροφής τους και να καταχωρήσουν το αποτέλεσμα της απογραφής στο μέρος Β (απογραφές) του Μητρώου Εκμετάλλευσης Αιγοπροβάτων της εκτροφής τους. Στο μέρος Γ (μεταβολές ζωικού πληθυσμού χωρίς ατομικό κωδικό αριθμό σήμανσης) πρέπει να είναι καταχωρημένες οι μεταβολές των αμνοεριφίων της εκτροφής (γεννήσεις, θάνατοι, σφαγές κ.λπ.) και στο μέρος Ε (καταγραφή – μεταβολές ζωικού πληθυσμού με ατομικό αριθμό σήμανσης) πρέπει να είν...

Αναρτήθηκε στις 15 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Παρατείνεται μέχρι 26/11 το μειωμένο παράβολο (25 ευρώ) για τις εξετάσεις χορήγησης του Πιστοποιητικού Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων

Το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας πραγματοποίησε τροποποιήσεις για τη χορήγηση του Πιστοποιητικού Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων.. Σύμφωνα με εγκύκλιο της Δ/νσης Προστασίας Φυτικής Παραγωγής και βάση της ΚΥΑ 7716/89356/14-8-2015 (ΦΕΚ Β΄1700) το ύψος του τέλους συμμετοχής των ενδιαφερομένων στις εξετάσεις ορίζεται ως εξής: α) Μέχρι τις 26 Νοεμβρίου 2015, το ανωτέρω τέλος εξέτασης ορίζεται σε 25 ευρώ, β) από την 27η Νοεμβρίου 2015, το ανωτέρω τέλος εξέτασης ορίζεται σε 50 ευρώ. Οι φορείς κατάρτισης ...

Αναρτήθηκε στις 15 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Η υποχρεωτική συνταγογράφηση γεωργικών φαρμάκων παρατάθηκε έως 26/11/2015

Το Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης έδωσε παράταση στην έναρξη του μέτρου της υποχρεωτικής συνταγογράφησης των γεωργικών φαρμάκων, από τα αρμόδια καταστήματα έως τις 26/11/2015 (η προηγούμενη καταληκτική ημερομηνία ήταν για τις 28/8). Από τις αρχές Μαρτίου 2015 η ψηφιακή υπηρεσία του μητρώου των συνταγογράφων ολοκληρώθηκε, και η ηλεκτρονική εφαρμογή «Συνταγές χρήσης γεωργικών φαρμάκων» αναρτάται στην ιστοσελίδα http://e-services.minagric.gr/ και είναι διαθέσιμη για χρήση από κάθε ενδιαφερόμενο συνταγογράφο, για προαιρετική πιλοτική εφα...

Αναρτήθηκε στις 15 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Έναρξη απόσταξης στέμφυλων μικρών αποσταγματοποιών

Ενόψει της δίμηνης αποστακτικής περιόδου από την 19η Οκτωβρίου 2015 έως και την 18η Δεκεμβρίου 2015σας ενημερώνουμε σχετικά με την απόσταξη των πρώτων υλών (σταφυλιών) για παραγωγή τσίπουρου, από μικρούς αποσταγματοποιούς (διήμερους), ώστε να αποφεύγονται παραβάσεις. Για τον λόγο αυτό παρατίθενται τα σχετικά έγγραφα τόσο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Ιωαννίνων όσο και του Τελωνείου Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 13 Οκτώβριος 2015 Περισσότερα »
Notice (8): Trying to get property of non-object [APP/controllers/components/weather.php, line 74]
Notice (8): Trying to get property of non-object [APP/controllers/components/weather.php, line 75]
Notice (8): Trying to get property of non-object [APP/controllers/components/weather.php, line 76]
Notice (8): Trying to get property of non-object [APP/controllers/components/weather.php, line 77]
Notice (8): Trying to get property of non-object [APP/controllers/components/weather.php, line 79]
Notice (8): Trying to get property of non-object [APP/controllers/components/weather.php, line 80]
Notice (8): Trying to get property of non-object [APP/controllers/components/weather.php, line 82]
Notice (8): Trying to get property of non-object [APP/controllers/components/weather.php, line 83]
Notice (8): Trying to get property of non-object [APP/controllers/components/weather.php, line 84]

Ο καιρός στην περιοχή

Notice (8): Uninitialized string offset: 0 [CORE/cake/libs/view/helpers/html.php, line 608]
° Υγρασία: Άνεμος: 0 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα