Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Αγροτικά Θέματα

Ο Δήμος Ζίτσας ενημερώνει ότι το Γραφείο Υποστήριξης- Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής, έχει στόχο την υποβοήθηση του αγροτικού κόσμου μέσα από την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής παραγωγής και βέβαια η διατήρηση του αγροτικού πληθυσμού στο Δήμο μας, με προοπτικές ανάπτυξης. Μέσα από την σελίδα μας θα δίνεται η δυνατότητα για ενημέρωση σχετικά με αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα, τόσο σε τοπικό όσο και σε γενικό επίπεδο.

Προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (zitsa@zitsa.gov.gr) ή τηλεφωνικά (2653360015).

Γεωργικές Προειδοποιήσεις- Τεχνικό Δελτίο Αμπέλου

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει τους παραγωγούς σχετικά με τις ασθένειες του αμπελιού.

Αναρτήθηκε στις 07 Μάιος 2021 Περισσότερα »
Έως 25-5-2021 υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων για την περίοδο 2021-2022

Έως και την Δευτέρα 25-05-2021 θα υποβάλλονται οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων για ένταξή τους στο Πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελώνων 2021-2022. Οι αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, κατατίθενται στο Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 01 Απρίλιος 2021 Περισσότερα »
Πρόγραμμα διαχείρισης νεκρών ζώων της Περιφέρειας Ηπείρου

Από την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 έχει ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος διαχείρισης νεκρών ζώων. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Ηπείρου, υλοποιείται από ανάδοχο εταιρεία, εφαρμόζεται σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για όλους.

Αναρτήθηκε στις 01 Απρίλιος 2021 Περισσότερα »
Κατάλογος γεωργικών φαρμάκων για τις οινοποιήσιμες ποικιλίες της καλλιέργειας του αμπελιού

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει τους παραγωγούς σχετικά με τα εγκεκριμένα εντομοκτόνα και μυκητοκτόνα φάρμακα που πρέπει να χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση των εχθρών και των ασθενειών των αμπελώνων παραγωγής οίνου.

Αναρτήθηκε στις 25 Φεβρουάριος 2021 Περισσότερα »
Γεωργικές Προειδοποιήσεις- Τεχνικό Δελτίο Αμπελιού

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει τους παραγωγούς σχετικά με τις ασθένειες του αμπελιού.

Αναρτήθηκε στις 29 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στις αγροτικές οργανώσεις της χώρας

H Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων Γεωργικών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Σ.Ε.Γ.Ο.), στο πλαίσιο του έργου «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στις αγροτικές οργανώσεις της χώρας» - Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», ΕΣΠΑ 2014-2020 - προκηρύσσει Β' Κύκλο υποβολής αιτήσεων για υποψήφιους ωφελούμενους.Το έργο υλοποιείται και στις 13 περιφέρειες της χώρας και περιλαμβάνει την υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης και την Πιστοποίηση των αποκτηθέντων γνώσεων και δεξιοτήτων των συμμετεχόντων ωφελ...

Αναρτήθηκε στις 20 Ιανουάριος 2021 Περισσότερα »
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υπομέτρου 5.1 «Επενδύσεις σε προληπτικά μέτρα που σκοπεύουν στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων πιθανών φυσικών φαινομένων, δυσμενών καιρικών συνθηκών και καταστροφικών συμβάντων»

Μετά την έκδοση της 2ης Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του υπομέτρου 5.1 «Επενδύσεις σε προληπτικά μέτρα που σκοπεύουν στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων πιθανών φυσικών φαινομένων, δυσμενών καιρικών συνθηκών και καταστροφικών συμβάντων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (ΠΑΑ), καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι, εφόσον το επιθυμούν, να υποβάλλουν αιτήσεις στήριξης στο πλαίσιο του καθεστώτος «Επενδύσεις ενεργητικής προστασίας στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις» σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδ...

Αναρτήθηκε στις 21 Δεκέμβριος 2020 Περισσότερα »
Δήλωση κυψελών διαχείμασης έτους 2020

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων ενημερώνει τους μελισσοκόμους, ότι ξεκινά η καταγραφή των κυψελών διαχείμασης. Στα πλαίσια της καταγραφής αυτής και λαμβάνοντας υπόψη την κείμενη νομοθεσία που ισχύει για τον περιορισμό διασποράς του COVID-19, παρακαλούνται όλοι οι μελισσοκόμοι να αξιοποιήσουν την ηλεκτρονική επικοινωνία στα κάτωθι e-mail : p.mavrogiorgos@php.gov.gr , p.loli@php.gov.gr και την χρήση φαξ στο 2651078280 για την αποστολή των αιτήσεων-δηλώσεων τους. Για το τρέχον έτος καταληκτική ημερομηνία αίτησ...

Αναρτήθηκε στις 13 Νοέμβριος 2020 Περισσότερα »
Γεωργικές Προειδοποιήσεις- Τεχνικό Δελτίο Αμπελιού

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει σχετικά με τις ασθένειες του αμπελιού.

Αναρτήθηκε στις 29 Σεπτέμβριος 2020 Περισσότερα »
Πρόγραμμα κατάρτισης «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα αρωματικών φαρμακευτικών φυτών

Ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΟΑΕΔ Ιωαννίνων υλοποιεί πρόγραμμα κατάρτισης   διάρκειας 295  ωρών με τίτλο:   «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα αρωματικών – φαρμακευτικών φυτών» Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  αφορά την καλλιέργεια, συλλογή, επεξεργασία και μεταποίηση,  την τυποποίηση, την ανάπτυξη επιχειρηματικότητας και ηλεκτρονικού εμπορίου, αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών. Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα αποκτήσουν θεωρητική αλλά και πρακτική κατάρτιση. Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα κατάρτισης σε άτομα από την περιοχή, που θέλουν να...

Αναρτήθηκε στις 12 Αύγουστος 2020 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

8,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα