Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Αγροτικά Θέματα

Ο Δήμος Ζίτσας ενημερώνει ότι το Γραφείο Υποστήριξης- Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής, έχει στόχο την υποβοήθηση του αγροτικού κόσμου μέσα από την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής παραγωγής και βέβαια η διατήρηση του αγροτικού πληθυσμού στο Δήμο μας, με προοπτικές ανάπτυξης. Μέσα από την σελίδα μας θα δίνεται η δυνατότητα για ενημέρωση σχετικά με αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα, τόσο σε τοπικό όσο και σε γενικό επίπεδο.

Προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (zitsa@zitsa.gov.gr) ή τηλεφωνικά (2653360015).

Πίνακες εγκεκριμένων και απορριπτόμενων δικαιούχων της εξισωτικής αποζημίωσης για το 2018

Ανακοινώθηκαν οι πίνακες εγκεκριμένων και απορριπτόμενων δικαιούχων της εξισωτικής αποζημίωσης για το 2018 από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μπουν με τους κωδικούς τους στην ειδική εφαρμογή και να ελέγξουν εάν εγκρίνονται ή απορρίπτονται για την επικείμενη πληρωμή της εξισωτικής – υπολογίζεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Στη συνέχεια, σε περίπτωση που διαφωνούν με το αποτέλεσμα, θα πρέπει να υποβάλουν ενδικοφανή προσφυγή (ένσταση) ηλεκτρονικά από τις 27 Νοεμβρίου, σήμερα, μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

Αναρτήθηκε στις 30 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Διευκρινήσεις για την εφαρμογή του Μητρώου Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων –ΜΕΕΓΦ (εφαρμογή καταγραφής των-σε χρήση-ψεκαστικών μηχανημάτων)

Προκειμένου να ενημερωθεί το Μητρώο Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων (ΜΕΕΓΦ) θα πρέπει οι ιδιοκτήτες ψεκαστικών μηχανημάτων να προβούν στις παρακάτω ενέργειες: Οι ιδιοκτήτες ψεκαστικών μηχανημάτων που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στις ψηφιακές υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ  και κάνουν χρήση άλλων υπηρεσιών (π.χ. «Συνταγογράφηση  γεωργικών φαρμάκων», «Χρήση φυτοπροστατευτικών προϊόντων», κ.ο.κ) θα πρέπει να μπουν στις ψηφιακές υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ με το ίδιο «Όνομα χρήστη»  και τον ίδιο  «Κωδικό Πρόσβασης», να επιλέξουντην υπηρεσία του Μητρώου Εξοπλισμού Εφαρμο...

Αναρτήθηκε στις 20 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Ενημέρωση για την έκδοση βεβαίωσης ιδιότητας Δασεργάτη- Μέλους Δ.Α.Σ.Ε. και ταυτότητας Δασεργάτη για υφιστάμενους Δασεργάτες

Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια εφαρμογής των διατάξεων του Ν 4423/2016 (ΦΕΚ Α 182) «Δασικές Συνεταιριστικές οργανώσεις & άλλες διατάξεις» όπως ισχύει και μετά την έκδοση της με αριθμό 168596/1492/27-8-2018 (ΦΕΚ 3792/Β΄) απόφασης, με την οποία εξειδικεύονται οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά απόκτησης, διατήρησης και απώλειας της ιδιότητας του Δα-σεργάτη μέλους ΔΑ.Σ.Ε (Δασικών Συνεταιρισμών Εργασίας), η δ/νση Δασών Ιωαννίνων συγκρότησε Επιτροπής Βεβαίωσης Ιδιότητας Δασεργάτη- μέλους ΔΑ.Σ.Ε Π.Ε. Ιωαννίνων και προκειμένου να ξε...

Αναρτήθηκε στις 13 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Ανακοίνωση σχετικά με την ανάρτηση αποτελεσμάτων ελέγχου μέσω τηλεπισκόπησης και δυνατότητα υποβολής ενστάσεων

Σας γνωρίζουμε ότι για την ενημέρωση των παραγωγών, σήμερα αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα ελέγχων μέσω τηλεπισκόπησης στα πλαίσια της Βασικής Ενίσχυσης (BPS) στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Καρτέλα του Αγρότη» για τους γεωργούς που εμπίπτουν σε δείγμα ελέγχου. Η κοινοποίηση των αποτελεσμάτων ελέγχου πραγματοποιείται ηλεκτρονικά και θεωρείται ότι έχει νομίμως κοινοποιηθεί μετά την παρέλευση δέκα ημερών, από την ανάρτησή τους στο λογαριασμό του υπόχρεου στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Καρτέλα του Αγρότη» στο πληροφοριακό σύστημα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.. Για πε...

Αναρτήθηκε στις 06 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Κυρωμένοι δασικοί χάρτες και καταβολή ενισχύσεων

Ο Οργανισμός ενημερώνει τους παραγωγούς ότι, σε περιπτώσεις που επιλέξιμες εκτάσεις εμπλέκονται σε δασικές κατηγορίες των κυρωμένων Δασικών Χαρτών, οι σχετιζόμενες ενισχύσεις θα υπολογιστούν σε επόμενες πληρωμές, με την προϋπόθεση ότι αυτοί οι παραγωγοί έχουν προβεί σε ενεργοποίηση των εργαλείων που προβλέπονται στο Εγχειρίδιο του ΥΠΕΝ με τίτλο «ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ & ΟΠΕΚΕΠΕ, Εργαλεία για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των πολιτών», που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ και θα αποσταλεί στα Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων ΟΣΔΕ. Με βάση ...

Αναρτήθηκε στις 06 Νοέμβριος 2018 Περισσότερα »
Γεωργικές Προειδοποιησεις-Καρυδιά

Το Π.Κ.Π.Φ.Π. & Φ.Ε. Ιωαννίνων σας ενημερώνει σχετικά με την καλλιέργεια της καρυδιάς [Ανθράκωση Καρυδιάς (Marssonina Juglandis)- καλλιεργητικά μέτρα- εργασίες κλαδέματος].

Αναρτήθηκε στις 31 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Καταγραφή των κυψελών διαχείμανσης/Πρόγραμμα αντικατάστασης κυψελών

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων ενημερώνει τους μελισσοκόμους, ότι είναι σε εξέλιξη η καταγραφή των κυψελών διαχείμασης. Στα πλαίσια της καταγραφής αυτής παρακαλούνται όλοι οι μελισσοκόμοι να προσέλθουν στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων Γραφείο 112 (Παύλος Μαυρογιώργος και Παναγιώτα Λώλη, τηλ 26513 64112) για να δηλώσουν των αριθμό κυψελών διαχείμασης.

Αναρτήθηκε στις 29 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
ΤΕΛΩΝΕΙΟ- Ηλεκτρονικά η έκδοση της άδειας απόσταξης

Τους κατόχους αμβύκων του Νομού Ιωαννίνων, για την διαδικασία που αφορά στην απόσταξη στέμφυλων, ενόψει της αποστακτικής περιόδου από την 15η Οκτωβρίου έως και την 14η Δεκεμβρίου, ενημερώνει το Τελωνείο Ιωαννίνων

Αναρτήθηκε στις 12 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Διαδικασία έκδοσης άδειας απόσταξης σταφυλιών (από 15 Οκτωβρίου έως 14 Δεκεμβρίου 2018)

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Ενόψει έναρξης της νέας αποστακτικής περιόδου για τη λειτουργία αμβύκων των μικρών αποσταγματοποιών (άρθρο 7 § Ε του ν. 2669/2001) σας γνωρίζουμε ότι:

Αναρτήθηκε στις 03 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Πίνακες δικαιούχων για αναδιάρθρωση αμπελώνων 2018-2019

Το ΥπΑΑΤ ανακοίνωσε την προσωρινή κατάταξη των δικαιούχων παραγωγών και κατανοµής των κονδυλίων για την ένταξή τους στο πρόγραµµα αναδιάρθρωσης και µετατροπής αµπελώνων την περίοδο 2018-2019, µε βάση τους διοικητικούς ελέγχους που διενέργησαν οι Π.Ε. της χώρας.

Αναρτήθηκε στις 01 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

29,98° Υγρασία: 37% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα