Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Αγροτικά Θέματα

Ο Δήμος Ζίτσας ενημερώνει ότι το Γραφείο Υποστήριξης- Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής, έχει στόχο την υποβοήθηση του αγροτικού κόσμου μέσα από την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής παραγωγής και βέβαια η διατήρηση του αγροτικού πληθυσμού στο Δήμο μας, με προοπτικές ανάπτυξης. Μέσα από την σελίδα μας θα δίνεται η δυνατότητα για ενημέρωση σχετικά με αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα, τόσο σε τοπικό όσο και σε γενικό επίπεδο.

Προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (zitsa@zitsa.gov.gr) ή τηλεφωνικά (2653360015).

Γεωργικές Προειδοποιησεις-Καρυδιά

Το Π.Κ.Π.Φ.Π. & Φ.Ε. Ιωαννίνων σας ενημερώνει σχετικά με την καλλιέργεια της καρυδιάς [Ανθράκωση Καρυδιάς (Marssonina Juglandis)- καλλιεργητικά μέτρα- εργασίες κλαδέματος].

Αναρτήθηκε στις 31 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Καταγραφή των κυψελών διαχείμανσης/Πρόγραμμα αντικατάστασης κυψελών

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων ενημερώνει τους μελισσοκόμους, ότι είναι σε εξέλιξη η καταγραφή των κυψελών διαχείμασης. Στα πλαίσια της καταγραφής αυτής παρακαλούνται όλοι οι μελισσοκόμοι να προσέλθουν στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων Γραφείο 112 (Παύλος Μαυρογιώργος και Παναγιώτα Λώλη, τηλ 26513 64112) για να δηλώσουν των αριθμό κυψελών διαχείμασης.

Αναρτήθηκε στις 29 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
ΤΕΛΩΝΕΙΟ- Ηλεκτρονικά η έκδοση της άδειας απόσταξης

Τους κατόχους αμβύκων του Νομού Ιωαννίνων, για την διαδικασία που αφορά στην απόσταξη στέμφυλων, ενόψει της αποστακτικής περιόδου από την 15η Οκτωβρίου έως και την 14η Δεκεμβρίου, ενημερώνει το Τελωνείο Ιωαννίνων

Αναρτήθηκε στις 12 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Διαδικασία έκδοσης άδειας απόσταξης σταφυλιών (από 15 Οκτωβρίου έως 14 Δεκεμβρίου 2018)

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Ενόψει έναρξης της νέας αποστακτικής περιόδου για τη λειτουργία αμβύκων των μικρών αποσταγματοποιών (άρθρο 7 § Ε του ν. 2669/2001) σας γνωρίζουμε ότι:

Αναρτήθηκε στις 03 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Πίνακες δικαιούχων για αναδιάρθρωση αμπελώνων 2018-2019

Το ΥπΑΑΤ ανακοίνωσε την προσωρινή κατάταξη των δικαιούχων παραγωγών και κατανοµής των κονδυλίων για την ένταξή τους στο πρόγραµµα αναδιάρθρωσης και µετατροπής αµπελώνων την περίοδο 2018-2019, µε βάση τους διοικητικούς ελέγχους που διενέργησαν οι Π.Ε. της χώρας.

Αναρτήθηκε στις 01 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Άμεση απογραφή όλων των τύπων εκμεταλλεύσεων χοίρων

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων/Τμήμα Κτηνιατρικής, καλούνται  οι κάτοχοι χοίρων πάχυνσης για ιδιωτική χρήση (οικόσιτοι χοίροι),  να επικοινωνήσουν άμεσα με το Τμήμα Κτηνιατρικής, για να δηλώσουν τον αριθμό των χοίρων που διατηρούν λόγω επιβεβαίωσης της νόσου της Αφρικανικής Πανώλους των Χοίρων (Α.Π.Χ.), για πρώτη φορά σε έδαφος της Βουλγαρίας, στην περιφέρεια της Βάρνα, σε μη εμπορική εκμετάλλευση (οικόσιτη), όπου εκτρέφονταν επτά χοίροι για πάχυνση, από τους οποίους οι τέσσερεις πέθαν...

Αναρτήθηκε στις 28 Σεπτέμβριος 2018 Περισσότερα »
Έως 12/12/2018 οι κτηνοτρόφοι πρέπει να έχουν επαγγελματικούς λογαριασμούς

Μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου 2018 θα πρέπει οι κτηνοτρόφοι της χώρας να δημιουργήσουν «επαγγελματικούς λογαριασμούς, όπου θα συγκεντρώνουν αποκλειστικά όλες τις εισπράξεις λιανικών συναλλαγών που πραγματοποιούν στο πλαίσιο των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων. Στον επαγγελματικό λογαριασμό τους θα δέχονται συναλλαγές που πραγματοποιούνται με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής με κάρτα (POS), μεταφορές πίστωσης, πάγιες εντολές, καθώς και συναλλαγές με μετρητά. Το παραπάνω ισχύει για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες (λιανικό εμπόριο λουλουδιών,...

Αναρτήθηκε στις 28 Σεπτέμβριος 2018 Περισσότερα »
Ενημέρωση σχετικά με Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων

Στα επισυναπτόμενα αρχεία παρουσιάζονται η συμπτωματολογία, οι τρόποι μετάδοσης αλλά και τα μέτρα προστασίας. Η νόσος αφορά αποκλειστικά τους χοίρους και τους αγριόχοιρους και δεν μεταδίδεται στον άνθρωπο.  Προκαλεί όμως σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις στον κλάδο της χοιροτροφίας.

Αναρτήθηκε στις 21 Σεπτέμβριος 2018 Περισσότερα »
Μέχρι 24/09/2018 οι δηλώσεις αποθεμάτων μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας του ΥΠΑΤΤ

Το τμήμα Αμπέλου Οίνου και Αλκοολούχων Ποτών, εξέδωσε εγκύκλιο, σύμφωνα με την οποία λειτουργεί η πλατφόρμα υποβολής Δηλώσεων Αποθεμάτων και η οποία θα παραμείνει προσβάσιμη έως τις 24/09/2018.

Αναρτήθηκε στις 14 Σεπτέμβριος 2018 Περισσότερα »
Βαθμολογική Κατάταξη Αιτήσεων για νέες Άδειες Φύτευσης Αμπέλου 2018

Το ΥπΑΑΤ ανακοίνωσε την κατάταξη των αιτήσεων για τις νέες άδειες φύτευσης για το 2018, όπου ελάχιστη βαθμολογία είναι το πέντε «5».

Αναρτήθηκε στις 07 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

8,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα