Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ
                        Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ - ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
                                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ :
Εκτίθεται σε Επαναληπτική φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση ενός Δημοτικού Ακινήτου «Κατάστημα» εμβαδού 46,96 τ.μ., το οποίο βρίσκεται 60 περίπου μέτρα από την κεντρική πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Ζαλόγγου (στη θέση Καρυά Νασιόκου) [Δ.Ε. Μολοσσών], για την λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς: 10,00 € (δέκα ευρώ) μηνιαίως και για χρονικό διάστημα πέντε [5] ετών, με δικαίωμα παράτασης σύμφωνα με το νόμο που αφορά τις επαγγελματικές μισθώσεις. Η δημοπρασία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου μας [Λ. Ελευθερίας & Ευκλείδη - Ελεούσα] στις - 20 - του μήνα Νοέμβρη του έτους 2012 ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και από ώρα 9.00 π.μ. έως 10.00 π.μ. Δικαίωμα συμμετοχής στη δημοπρασία, έχουν κατά πρώτον μεν οι δημότες του Δήμου Ζίτσας και σε περίπτωση που δεν εμφανισθούν δημότες, έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι ετεροδημότες. Ουδείς γίνεται δεκτός στη δημοπρασία αν δεν καταθέσει: α] εγγύηση συμμετοχής του, είτε ο ίδιος, είτε άλλος ενεργών για λογαριασμό του διαγωνιζομένου, ποσού ίσου με το 1/10 του οριζομένου ελαχίστου ορίου πρώτης προσφοράς [γραμμάτιο σύστασης παρακαταθηκών του Τ.Π.& Δ. ή εγγυητική Επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή βεβαίωση του Τ.Π.& Δ. για παρακατάθεση σ’ αυτό], ποσού 12,00 € [ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς 10,00 € Χ 12 μήνες=120,00 € Χ 10%=12,00 €] . Επίσης ο συμμετέχων στη δημοπρασία και ο εγγυητής του θα πρέπει να καταθέσουν:
· Δημοτική ενημερότητα από Ταμειακή Υπηρεσία Δήμου Ζίτσας
· Φορολογική ενημερότητα
· Αντίγραφο Δ.Α.Τ.
Οι όροι της σχετικής διακήρυξης βρίσκονται στο Γραφείο του Δήμου μας, [αρμόδια υπάλληλος Κα Κέγκου Φρειδ.], των οποίων μπορούν να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.-
                                                                      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                               ΡΟΓΚΟΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αναρτήθηκε στις 08 Νοέμβριος 2012

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα