Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Πανελλήνιο βραβείο στο Νηπιαγωγείο Κληματιάς για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης

 Πανελλήνιο βραβείο στο Νηπιαγωγείο Κληματιάς για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης

Μία σημαντική Πανελλήνια διάκριση απέσπασε το Νηπιαγωγείο Κληματιάς καθώς έλαβε την τρίτη θέση,   στον Σχολικό Διαγωνισμό Bravo Schools 2019 που διεξήχθη με τη συμμετοχή 294 σχολείων από όλη τη χώρα.

 Με τη συμμετοχή και βράβευσή του στο συγκεκριμένο διαγωνισμό το Νηπιαγωγείο Κληματίας  εντάσσεται στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους του ΟΗΕ (in action SGDs Schools Club) και γίνεται μέρος ενός παγκόσμιου Δικτύου Σχολείων!

Το Νηπιαγωγείο Κληματιάς έλαβε βραβείο στην κατηγορία Καλές Πρακτικές  στο Στόχο 17 με τη συμμετοχή του, με τίτλο « Ο 2Π , ο Παγκόσμιος Πολίτης γίνεται Πρεσβευτής των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης μέσα από την αξιοποίηση της εκπαιδευτικής ρομποτικής και της εκπαίδευσης STEAM».  Στο Διαγωνισμό Bravo Schools 2019, για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους του ΟΗΕ, τα 294 σχολεία που συμμετείχαν, με τις 738 προσεγγίσεις τους,  κατέγραψαν τις προτάσεις τους για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Επισημαίνεται, πως οι 17 Παγκόσμιοι Στόχοι του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη όπως αποκαλούνται, θεσπίστηκαν το 2015 και καλύπτουν θέματα όπως, η φτώχεια, η ισότητα των φύλων, η υγεία, η εκπαίδευση, η χρηστή διακυβέρνηση, η μετανάστευση, η κλιματική αλλαγή και η προστασία του περιβάλλοντος.

Αναρτήθηκε στις 12 Ιούνιος 2019

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα