Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ο Δήμος Ζίτσας στο πλευρό των πολιτών που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση

Ο Δήμος  Ζίτσας στο πλευρό των πολιτών που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση

Στο πλευρό πολιτών που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση στάθηκε και τη χρονιά που πέρασε ο Δήμος Ζίτσας με τη διανομή τροφίμων και ειδών που καλύπτουν βασικές ατομικές ανάγκες μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και  του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)».

Συνολικά το 2019 οργάνωσε και πραγματοποίησε επτά (07) διανομές σε 250 νοικοκυριά.

Οι τελευταίες διανομές έγιναν παραμονές των εορτών των Χριστουγέννων  όπου διανεμήθηκαν ισάριθμα δέματα  σε 122 νοικοκυριά –δικαιούχους του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)  και 121 νοικοκυριά εγγεγραμμένα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Τα προϊόντα που περιελάμβαναν τα δέματα συγκεντρώθηκαν μέσω του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)»,  με αγορά από ίδιους πόρους του Δήμου Ζίτσας και με δωρεά από τοπικές επιχειρήσεις που συνδράμουν στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.    

 Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του  Κοινωνικού  Παντοπωλείου του Δήμου Ζίτσας, Παναγιώτης Μαλισσόβας κάνοντας τον απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε, ευχαριστεί και δημόσια όλους όσοι διαχρονικά συμβάλλουν με τις προσφορές τους στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου καθώς, όπως επισημαίνει, « αποδεικνύουν με τις δωρεές τους την αγάπη και αλληλεγγύη τους προς το συνάνθρωπο».

Να σημειωθεί ότι στο κάλεσμα του Προέδρου του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ζίτσας, εκτός από το Δημόσιο ΙΕΚ και τα μέλη του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ιωαννίνων Βήρος Κυριάκος, Παπαδημητρίου Δημήτριος και Θωμόπουλος Δημήτριος, ανταποκρίθηκαν προσφέροντας τα προϊόντα τους, συμπληρώνοντας έτσι τα εορταστικά πακέτα και οι ακόλουθες επιχειρήσεις: «ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ Α.Ε.», «Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε.», «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.», «ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.» «ΖΑΦΕΙΡΗ ΑΦΟΙ Ι.Κ.Ε.», «ΔΑΒΟΥΤΗΣ-ΜΑΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.»,  «ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.».

 

 

 

Αναρτήθηκε στις 30 Δεκέμβριος 2019

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα