Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δημιουργία Μητρώου Τουριστικών Φορέων Δήμου Ζίτσας

Δημιουργία Μητρώου Τουριστικών Φορέων Δήμου Ζίτσας

Στο πλαίσιο της οργάνωσης της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του Δήμου Ζίτσας, καθώς επίσης και του ψηφιακού μετασχηματισμού των υπηρεσιών που παρέχει προς τους πολίτες, ο Δήμος προχωρά στη δημιουργία μητρώου τουριστικών φορέων της περιοχής.

Μέσω αυτής της καταγραφής, όσοι φορείς παρέχουν τουριστικές υπηρεσίες ή προϊόντα, μπορούν να εγγραφούν στο Μητρώο Τουριστικών Φορέων Δήμου Ζίτσας, παρέχοντας βασικές πληροφορίες για την ταυτότητα και τις δράσεις τους, με σκοπό να υπάρξει μια ενιαία στρατηγική ταυτότητα της Ζίτσας, ως τουριστικό brand name.
Σκοπός της ύπαρξης αυτού του μητρώου είναι η βελτιστοποίηση της επικοινωνίας μεταξύ των φορέων εστίασης και φιλοξενίας, πολιτισμού, επισκέψιμων θρησκευτικών χώρων και παραγωγών τοπικών προϊόντων έτσι ώστε να μπορέσει να δημιουργηθεί μια αρμονική συνεργασία σε όλες τις δράσεις προβολής του Δήμου.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο μητρώο μπορούν να στείλουν  email στο: tourism@zitsa.gov.gr με τα ακόλουθα στοιχεία.

  • Επωνυμία
  • Δραστηριότητα
  • Επαγγελματική διεύθυνση
  • Στοιχεία επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Ράδο (τηλ.: 2653360005) και στην υπάλληλο κ. Κωνσταντίνα Μάγκου (τηλ.: 2653360002).

Αναρτήθηκε στις 14 Ιανουάριος 2021

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα