Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Διαγωνισμός πρωτότυπης «φιλοξενίας» φυτών σε αντικείμενα παλιά ή ανακυκλώσιμα

Διαγωνισμός πρωτότυπης «φιλοξενίας» φυτών σε αντικείμενα παλιά ή ανακυκλώσιμα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, ο Δήμος Ζίτσας προκηρύσσει διαγωνισμό πρωτότυπης «φιλοξενίας» φυτού σε αντικείμενα παλιά ή ανακυκλώσιμα.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που σκοπό έχει να παρακινήσει τους μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, ώστε να αξιοποιήσουν παλιά αντικείμενα ή ανακυκλώσιμα και να βάλουν τα φυτά και τα λουλούδια στην καθημερινότητά μας.

Μέχρι τις 2 Ιουνίου 2021 όσοι μαθητές ενδιαφέρονται μπορούν να αποστέλλουν τις φωτογραφίες τους στο fb του Δήμου:https://www.facebook.com/dimoszitsas

Κάτω από τη φωτογραφία γράψτε το όνομα του δημιουργού και την τάξη φοίτησης και οι φωτογραφίες που θα λάβουν τον μεγαλύτερο αριθμό “like“ από 3/6 που θα αναρτηθούν έως 2μ.μ.στις 4/6/2021 έως 14.00 που είναι και η  λήξη του διαγωνισμού, θα αναδείξουν τους νικητές από κάθε σχολική βαθμίδα (ένας από νηπιαγωγείο, ένας από δημοτικό και ένας από γυμνάσιο-λύκειο). Οι τυχεροί που θα αναδειχθούν θα κερδίσουν δώρα. Επιπλέον, όλες οι δημιουργίες θα φιλοξενηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου με το όνομα του δημιουργού τους, ενώ οι δημιουργίες των νικητών θα διακοσμήσουν το γραφείο του Δημάρχου Ζίτσας.

Προκειμένου να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, θα πρέπει να σταλούν τα πλήρη στοιχεία του δημιουργού (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, τάξη) με προσωπικό μήνυμα στο fb του Δήμου Ζίτσας.

Καλή Επιτυχία!

Αναρτήθηκε στις 02 Ιούνιος 2021

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα