Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Διαδικασία έκδοσης βεβαίωσης εγγραφής στο Μ.Α.Α.Ε. – απαραίτητα δικαιολογητικά

Διαδικασία έκδοσης βεβαίωσης εγγραφής στο Μ.Α.Α.Ε. – απαραίτητα δικαιολογητικά

Το ΚΕΠΠΥΕΛ Ιωαννίνων δίνει οδηγίες στους παραγωγούς σχετικά με το Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (Μ.Α.Α.Ε.) και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση βεβαίωσης εγγραφής. Το Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (Μ.Α.Α.Ε.) είναι ένα ψηφιακό μητρώο που τηρείται στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υπ.Α.Α.&Τ.), στο οποίο εγγράφονται υποχρεωτικά όλα τα ενήλικα φυσικά και/ή νομικά πρόσωπα που ασκούν στην επικράτεια αγροτική δραστηριότητα ή κατέχουν αγροτική εκμετάλλευση, σύμφωνα με τον ν. 3874/2010 (Α΄151), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και την υπ’ αριθ. 134416/14-2-2011 (Β΄273) Υπουργική Απόφαση, που εκδόθηκε σε εφαρμογή του ανωτέρω νόμου.

Σύμφωνα με τις επισυναπτόμενες οδηγίες, προτεινόμενος και ενδεδειγμένος τρόπος υποβολής αιτήματος έκδοσης βεβαίωσης εγγραφής στο Μ.Α.Α.Ε., αποτελεί το ηλεκτρονικό αίτημα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Μ.Α.Α.Ε. αφού ενημερωθούν τα στοιχεία του παραγωγού και επισυναφθούν τα απαραίτητα ανά περίπτωση δικαιολογητικά. Σε περίπτωση αδυναμίας, το αίτημα μπορεί να γίνει είτε μέσω αποστολής της αιτήσεως και των δικαιολογητικών με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) είτε με κατάθεση τους, με φυσική παρουσία του ενδιαφερομένου, στα γραφεία της Υπηρεσίας.   

Επιπλέον, ενόψει και του Προγράμματος Νέων Αγροτών που αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο τρέχον έτος και πιο συγκεκριμένα για την έκδοση βεβαιώσεων επαγγελματία αγρότη νεοεισερχόμενου στον αγροτικό τομέα, προτείνεται η πρότερη επικοινωνία (τηλεφωνική ή με email) των ενδιαφερόμενων προκειμένου για την ενημέρωση ως προς τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ανά περίπτωση έτσι ώστε να ακολουθεί μια άρτια υποβολή της ηλεκτρονικής αιτήσεως με επισυναπτόμενα όλα τα δικαιολογητικά.

Αναρτήθηκε στις 18 Οκτώβριος 2021

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα