Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ημερίδα με ομιλήτρια την Υπουργό Παιδείας στο Δήμο Ζίτσας

Ημερίδα με ομιλήτρια την Υπουργό Παιδείας στο Δήμο Ζίτσας

Τις μεταρρυθμίσεις σε όλες τις βαθμίδες του εκπαιδευτικού συστήματος παρουσίασε με ομιλία της η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Ζίτσας στο πλαίσιο της  διήμερης επίσκεψής της στα Ιωάννινα.

«Συνεπείς στη δέσμευσή μας ξεκινήσαμε το 2019 τις μεταρρυθμίσεις από το νηπιαγωγείο και προς τα πάνω» είπε η Υπουργός, παρουσιάζοντας στη συνέχεια τους βασικούς άξονες για το σύνολο των εκπαιδευτικών βαθμίδων. Η κα Κεραμέως στη διάρκεια της ομιλίας της στάθηκε με εγκωμιαστικά λόγια στο ρόλο των εκπαιδευτικών που στη διάρκεια της πανδημίας σήκωσαν το βάρος της διαχείρισης αλλά και της εφαρμογής νέων πρωτόγνωρων εκπαιδευτικών διαδικασιών. «Ευχαριστώ τους εκπαιδευτικούς για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν για να κρατήσουν υγιή τα παιδιά μας και ταυτόχρονα να εφαρμόσουν νέες μεθόδους διδασκαλίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την εκδήλωση συντόνιζε η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Ζίτσας Γιαννούλα Γεωργούλη ενώ χαιρετισμό απεύθυναν η Βουλευτής Ιωαννίνων Ν.Δ. Μαρία Κεφάλα, ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος.

Αναρτήθηκε στις 05 Μάιος 2022

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα