Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Δημοσίευση στοιχείων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Ζίτσας οικονομικού έτους 2017 από 1/01/2017 έως 31/05/2017

Ο Δήμος Ζίτσας έχει την υποχρέωση σύμφωνα με την παρ 1 άρθρο 10 Α του Ν. 3861/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην Διαύγεια στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.

Αναρτήθηκε στις 07 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 27 Ιουλίου 2017

Με τροπολογία που κατατέθηκε από τον Υπουργό και τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων για τη Σύμβαση της Βαρσοβίας, παρατείνεται η διάρκεια της ανάρτησης των ήδη αναρτημένων δασικών χαρτών, έως τις 27 Ιουλίου 2017.

Αναρτήθηκε στις 07 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
Συνάντηση στην Τ.Κ. Ζίτσας για την ορθή διαχείριση των κενών πλαστικών συσκευασιών φυτοφαρμάκων

Να συντονίσουν τις ενέργειές τους προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν  όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό αγροτών - παραγωγών στην ορθή Διαχείριση των Κενών Πλαστικών Συσκευασιών Φυτοπροστατευτικών  Προϊόντων αποφάσισαν σε συνάντηση που είχαν στην Τ.Κ. Ζίτσας   οι εμπλεκόμενοι φορείς (Δήμος, Υπηρεσίες, Καταστήματα).

Αναρτήθηκε στις 06 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
2η πρόσκληση για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνεται ότι πρόκειται να δημοσιευθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εντός του έτους 2017 και 2η πρόσκληση για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» για την Περιφέρεια Ηπείρου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 41ο ετών και να είναι μόνιμοι κάτοικοι της Περιφέρειας Ηπείρου. Λοιπά κριτήρια επιλεξιμότητας παρουσιάζονται στο άρθρο 2 της 1ης πρόσκλησης του ΥΠΑΑΤ, έτους 2016 (ΦΕΚ 3442/τ.Β’/25-10-2016). Δικαίωμα υποβολής αίτησης στήριξης έχ...

Αναρτήθηκε στις 06 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει (καρυδιά)

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει για την Καρπόκαψα και την Ανθράκωση της καρυδιάς, με βάση τις καταγραφές στο Μ.Σ. Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 01 Ιούνιος 2017 Περισσότερα »
Διαδικασίες διακοπής καταβολής της εισοδηματικής ενίσχυσης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)

Διαδικασίες διακοπής καταβολής της εισοδηματικής ενίσχυσης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών, ανάκλησης αίτησης και αναδρομικής καταβολής.

Αναρτήθηκε στις 31 Μάιος 2017 Περισσότερα »
Δήμοι Ζίτσας και Ιωαννιτών συνεργάζονται για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών αγροτικών προϊόντων

Με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών αγροτικών προϊόντων οι Δήμοι Ζίτσας και Ιωαννιτών ενώνουν τις δυνάμεις τους  σε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις. Η αρχή θα γίνει με την προσπάθεια  προώθησης και προβολής των κρασιών της αμπελουργικής ζώνης Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 30 Μάιος 2017 Περισσότερα »
Στο 80% το ποσοστό της δωρεάν κρατικής αρωγής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από τους σεισμούς.

  Ένα μήνα μετά την κήρυξη των Δήμων της Π.Ε. Ιωαννίνων, ως σεισμόπληκτων περιοχών ο Δήμος Ζίτσας με τη συνδρομή των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας, Τομέα Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Κοζάνης, οργάνωσε με επιτυχία ενημερωτική συνάντηση – σύσκεψη για τα «βήματα» που πρέπει να ακολουθήσουν όσοι δικαιούνται αποζημίωση για την επισκευή ή ανακατασκευή των κτισμάτων που έχουν υποστεί ζημιές από το σεισμό του περασμένου Οκτωβρίου.

Αναρτήθηκε στις 26 Μάιος 2017 Περισσότερα »
Υποβολή αιτήσεων από μελισσοκόμους

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων, ανακοινώνεται ότι ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την υποβολή αιτήσεων για ένταξη των ενδιαφερόμενων μελισσοκόμων στις δράσεις " αντικατάσταση κυψελών" και "οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας" με καταληκτική ημερομηνία την 14η Ιουνίου 2017.

Αναρτήθηκε στις 26 Μάιος 2017 Περισσότερα »
Πρόγνωση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από τις βραδινές ώρες σήμερα Τετάρτη (24/05/2017)έως την Παρασκευή (26/05/2017). Το δελτίο κάνει λόγο για κατά τόπους ισχυρές, βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις οι οποίες θα επηρεάσουν και την Ήπειρο.

Αναρτήθηκε στις 24 Μάιος 2017 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

6,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 1,54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα