Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Η θεατρική ομάδα «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» του Δήμου Ζίτσας, παρουσιάζει την Πέμπτη και Παρασκευή, 12 και 13 Μαΐου 2016, στις 09.15 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών (αίθουσα Βασ. Πυρσινέλλας) τη θεατρική παράσταση «Λα Νόννα»

      Η θεατρική ομάδα «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» του Δήμου Ζίτσας, παρουσιάζει την Πέμπτη και Παρασκευή, 12 και 13 Μαΐου 2016, στις 09.15 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών (αίθουσα Βασ. Πυρσινέλλας) τη θεατρική παράσταση με το έργο του Ρομπέρτο Κόσσα «Λα Νόννα», σε σκηνοθεσία του Νίκου Σφαιρόπουλου.      Ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα του Δήμου και με τη στήριξη του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού «ΠΙΝΔΟΣ» θα διανείμει δωρεάν εισιτήρια για τις παραστάσεις αυτές σε άνεργους του Δήμου με την επίδειξη της κάρτας α...

Αναρτήθηκε στις 06 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Αανακοίνωση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με θέμα:Συνεργασία με Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση

θΕΜΑ:Συνεργασία με Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση για την παροχή υπηρεσιών αναπτυξιακού χαρακτήρα στην περιοχή και πιο συγκεκριμένα η συνεργασία των μερών μέσω της διάθεσης εξειδικευμένου προσωπικού Αντικείμενο της παρούσας Προγραμματικής Σύμβασης είναι η από κοινού (μεταξύ Δήμου και ΚΟΙΝ.ΣΕΠ) επίτευξη δημόσιου σκοπού για την παροχή υπηρεσιών αναπτυξιακού χαρακτήρα στην περιοχή και πιο συγκεκριμένα η συνεργασία των μερών μέσω της διάθεσης εξειδικευμένου προσωπικού, με στόχο την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή και ιδίως της ...

Αναρτήθηκε στις 06 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει τόσο για τον Περονόσπορο & το Ωίδιο της Αμπέλου (όψιμες περιοχές, Σημείο Παρατήρησης: Αλτσιά Ζίτσας) όσο και για την Καρυδιά.

Αναρτήθηκε στις 05 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Αποκαλυπτήρια προτομής Λόρδου Βύρωνα στην Τ.Κ. Ζίτσας

Προτομή με τη μορφή του Λόρδου Βύρωνα, θα κοσμεί τον αύλειο χώρο  του κτιρίου του Δημοτικού καταστήματος στην Τ.Κ. Ζίτσας αποδίδοντας έτσι φόρο τιμής στο γνωστό φιλέλληνα ποιητή και επαναστάτη που υπήρξε λάτρης της περιοχής.   

Αναρτήθηκε στις 05 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Με τη δέουσα λαμπρότητα ο εορτασμός του πολιούχου Ελεούσας Αγίου Γεωργίου

Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη γιορτάστηκε και φέτος ο πολιούχος Αγ. Γεώργιος της Δ.Κ. Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας τη Δευτέρα 2 Μαΐου (δεύτερη μέρα του Πάσχα).

Αναρτήθηκε στις 04 Μάιος 2016 Περισσότερα »
Ευχές Δημάρχου Ζίτσας με το προσωπικό των υπηρεσιών που λειτουργούν στο Δήμο

Ευχές για τις γιορτές του Πάσχα αντάλλαξε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος με το προσωπικό Δημόσιων υπηρεσιών που λειτουργούν σε Τοπικές κοινότητες του Δήμου.  

Αναρτήθηκε στις 28 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Ανοιξιάτικος παγετός- αμπέλι-Ζίτσα (σημείο παρατήρηση: Αλτσιά Ζίτσας)

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ιωαννίνων ενημερώνει για τις ζημιές από τον ανοιξιάτικο παγετό στην περιοχή της Ζίτσας και ποιο συγκεκριμένα στην Αλτσιά Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 28 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Ενίσχυση της δράσης 4.1 «Αναλύσεις Μελιού» στα πλαίσια του προγράμματος βελτίωσης της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας 2014-2016

Σύμφωνα με την 1268/90610/14/07/2014 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β΄ 1941) ενισχύεται η δράση 4.1 «Αναλύσεις Μελιού», στα πλαίσια του προγράμματος για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας προϊόντων της μελισσοκομίας για τα έτη 2014-2016. Σας υπενθυμίζουμε ότι δικαιούχοι είναι οι μελισσοκόμοι και οι μελισσοκομικοί συνεταιρισμοί, εφόσον το μέλι που παράγουν διατίθεται προς πώληση στην αγορά. Οι ενδιαφερόμενοι το αργότερο μέχρι τις 31 Ιουλίου 2016 υποβάλλουν αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ...

Αναρτήθηκε στις 28 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Εκδηλώσεις για τον εορτασμό του πολιούχου Ελεούσας Αγίου Γεωργίου

Την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση Εορτασμού του Πολιούχου Αγ. Γεωργίου Ελεούσας διοργανώνουν ο Δήμος Ζίτσας, με τη συνεργασία της Δημοτικής Κοινότητας, του Συλλόγου Γυναικών, και του Τμήματος παραδοσιακών χορών Ελεούσας. Το πρωί της Δευτέρας 2 Μαΐου (δεύτερη μέρα του Πάσχα) θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία  στον πανηγυρίζοντα Ιερό Αγ. Γεωργίου (17ος μ.Χ. αι.).,και στις 11:30 θα ακολουθήσουν στον προαύλιο χώρο εκδηλώσεις με τα χορευτικά τμηματα.

Αναρτήθηκε στις 28 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »
Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Ζίτσας

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος αναφέρει:

Αναρτήθηκε στις 28 Απρίλιος 2016 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

19,98° Υγρασία: 45% Άνεμος: 3,6 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα