Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Οδηγίες για την ίδρυση Σταθμών Επιθεώρησης Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου ενημερώνει για την δυνατότητα ίδρυσης Σταθμών Επιθεώρησης Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων (εφεξής ΣΤΕΕΕΓΦ), μαντικείμενο των οποίων είναι η επιθεώρηση και χορήγηση πιστοποιητικού επιθεώρησης στον χρησιμοποιούμενο εξοπλισμό εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην Υπουργική Απόφαση με αριθμό Ε8 1831/39763 (ΦΕΚ671/Β/21-04-2015).

Αναρτήθηκε στις 11 Φεβρουάριος 2016 Περισσότερα »
Μείωση χρόνου παραμονής Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων στα πλαίσια του Προγράμματος Εξισωτικής Αποζημίωσης, έτους 2015

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με απόφαση του μειώνει το διάστημα παραμονής των μετακινούμενων κτηνοτρόφων σε όλες τις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές για το Πρόγραμμα Εξισωτικής Αποζημίωσης και για το έτος 2015 από πέντε (5) σε τέσσερις μήνες (4).  

Αναρτήθηκε στις 09 Φεβρουάριος 2016 Περισσότερα »
Σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας Δ.Ε Μαγείρων.

Το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας ύστερα από την υπ’ αριθ. 01/2016 απόφαση του Δ.Σ, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Αναρτήθηκε στις 05 Φεβρουάριος 2016 Περισσότερα »
ΚΛΕΙΣΤΑ λόγω της Πανελλαδικής Γενικής Απεργίας

Ο Γ.Α.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΕΝΩΣΗ αγροτών», κάνει γνωστό, ότι την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, τα γραφεία του Κ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Ο.Σ.Δ.Ε.), τα γραφεία του Συν/σμου, καθώς και το κατάστημα Πώλησης Γεωργικών Φαρμάκων στην Κρύα, θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ λόγω της Πανελλαδικής Γενικής Απεργίας.

Αναρτήθηκε στις 02 Φεβρουάριος 2016 Περισσότερα »
Παρουσίαση βιβλίου στο Κ.Δ.Α.Π. «Ανεμόμυλος» του Δήμου Ζίτσας

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) «Ανεμόμυλος» της Κοινωφελούς Επιχείρησης  του Δήμου Ζίτσας και οι εκδόσεις «Οσελότος» διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του παραμυθιού, της συγγραφέα Μαρίας Καλτσή, «Ρόζα ο ροζ δράκος».

Αναρτήθηκε στις 02 Φεβρουάριος 2016 Περισσότερα »
Καταγραφή του επαγγελματικού εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων

Οι κάτοχοι εξοπλισμού με χωρητικότητα ψεκαστικού υγρού από 100 λίτρα και πάνω πρέπει να συμπληρώσουν το Απογραφικό Δελτίο Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργιών Φαρμάκων. Από τον Νοέμβριο του 2016, όσοι δεν έχουν καταχωρηθεί και επιθεωρηθεί θα κινδυνεύουν με πρόστιμο. Υπεύθυνη για την Καταγραφή είναι η κα Κολιού Μαρία (Δ. Ζίτσας- Ελεούσα, Γραφείο Υποστήριξης- Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής, τηλ: 2653360035).

Αναρτήθηκε στις 26 Ιανουάριος 2016 Περισσότερα »
Εντοπισμός και Καταχώρηση στο Αμπελουργικό Μητρώο των αμπελοτεμαχίων ή κληματαριών εκτάσεων < 1 στρ, τα σταφύλια των οποίων θα χρησιμοποιηθούν για ιδιοκατανάλωση.

 Όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι (το έτος 2015) στην βάση δεδομένων του αμπελουργικού μητρώου της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής Περιφέρειας Ηπείρου Π.Ε. Ιωαννίνω ν &  Διαθέτουν αμπελοτεμάχια ή κληματαρίες εκτάσεων κάτω του ενός (1) στρέμματος, τα στέμφυλα των οποίων θα χρησιμοποιήσουν για ιδιοκατανάλωση.  Να προσέλθουν σε εύλογο χρονικό διάστημα στη Δ.νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων, προκειμένου να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση. Απαραίτητη είναι και η κατάθεση φωτοτυπίας των παρακάτω δικαιολο...

Αναρτήθηκε στις 26 Ιανουάριος 2016 Περισσότερα »
Εγκατάσταση αντιχαλαζικών δικτύων, αντιβρόχινες μεμβράνες και ανεμομείκτες

Μέχρι τις 30 Απριλίου 2016, παρατείνεται η προθεσμία για αιτήσεις ένταξης στα Προγράμματα Ενεργητικής Προστασίας του ΕΛΓΑ που αφορούν ενισχύσεις για την αγορά και εγκατάσταση αντιχαλαζικών δικτύων, αντιβρόχινες μεμβράνες και ανεμομείκτες, σύμφωνα με απόφαση του Οργανισμού.

Αναρτήθηκε στις 26 Ιανουάριος 2016 Περισσότερα »
Από 10 Φλεβάρη αιτήσεις για αγροπεριβαλλοντικά 2015

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι δηλώσεις γίνονται στα πλαίσια της διαδικασίας υποβολής δηλώσεων εφαρμογής στο Μέτρο 214- Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις, και αφορούν τις παρακάτω δράσεις: 1.1 - Βιολογική Γεωργία 1.2 - Βιολογική Κτηνοτροφία 1.4 - Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές 2.1 - Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών 2.3Α - Ολοκληρωμένη Διαχείριση στην παραγωγή καπνού 2.3B - Ολοκληρωμένη Διαχείριση στην παραγωγή ζαχαρότευτλων 3.1 - Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων Φυλών Αγροτικών Ζ...

Αναρτήθηκε στις 26 Ιανουάριος 2016 Περισσότερα »
Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε τουριστικές εκθέσεις κατά το μήνα Φεβρουάριο

Σας κάνουμε γνωστό ότι η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στις εξής τουριστικές εκθέσεις κατά το μήνα Φεβρουάριο (σε περίπτερο του Ε.Ο.Τ.): I.M.T.M. στο Τελαβίβ 9-10/2/2016 I.F.T. στο Βελιγράδι 19-21/2/2016 Η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερό της τους Δήμους, τους φορείς και τους επαγγελματίες του τουρισμού που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους το αργότερο ως τις 29-1-2016 στο e-mail: v.barka@php.gov.gr

Αναρτήθηκε στις 22 Ιανουάριος 2016 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

7,98° Υγρασία: 87% Άνεμος: 0 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα