Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Στην κατολίσθηση στην Κληματιά ο Δήμαρχος Ζίτσας με γεωλόγο του ΙΓΜΕ

    Επιτόπια επίσκεψη στην Τ.Κ. Κληματιάς όπου έχουν παρατηρηθεί κατολισθητικά φαινόμενα στη θέση «Καταρράκτης» (μετά τη σήραγγα Λαψίστας) πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Λιάκο, τον Πρόεδρο του Τοπικού Γεώργιο Μπεσέλα και τον γεωλόγο του ΙΓΜΕ Διδάκτορ Παναγιώτη Πάσχο. 

Αναρτήθηκε στις 11 Δεκέμβριος 2015 Περισσότερα »
Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15-12-15

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας προσκαλεί σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 και 67 του Ν. 3852/2010 να προσέλθετε στην τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, που βρίσκεται στο παλαιό Δημαρχείο Δ.Ε. Πασσαρώνος, επί της οδού Λασκαρίνας 3α στην Ελεούσα, την 15-12-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης που ακολουθεί:

Αναρτήθηκε στις 11 Δεκέμβριος 2015 Περισσότερα »
Πρόσληψη μιας καθαρίστριας για τις ανάγκες του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Boυνοπλαγιάς

Η Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει την πρόθεσή της να προσλάβει για το νέο σχολικό έτος 2015-2016 μία καθαρίστρια για τις ανάγκες του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Boυνοπλαγιάς με σύμβαση μίσθωσης έργου.

Αναρτήθηκε στις 11 Δεκέμβριος 2015 Περισσότερα »
Δημοσίευση στοιχείων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Ζίτσας οικονομικού έτους 2015 από 1/01/2015 έως 30/11/2015

Ο Δήμος Ζίτσας έχει την υποχρέωση σύμφωνα με την παρ 1 άρθρο 10 Α του Ν. 3861/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην Διαύγεια στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.

Αναρτήθηκε στις 10 Δεκέμβριος 2015 Περισσότερα »
Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Ζίτσας

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Ζίτσας, που εδρεύει στην Ελεούσα, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β): 

Αναρτήθηκε στις 10 Δεκέμβριος 2015 Περισσότερα »
Πρόσκληση- ΚΔΑΠ "Ανεμόμυλος"

Ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζίτσας Γεωργούλη Γιάννα, σας προσκαλούν στα εγκαίνια του νέου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) «Ανεμόμυλος» και στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 7:00 μμ.στο χώρο του ΚΔΑΠ Ανεμόμυλος (Κτιριακό συγκρότημα 2ου Δημοτικού ΣχολείουΕλεούσας, οδός Προφήτη Ηλία 2). Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Αναρτήθηκε στις 10 Δεκέμβριος 2015 Περισσότερα »
Τροποποιήσεις στον Κανονισμό Εξετάσεων χορήγησης πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων

Με απόφαση του ΥπΑΑΤ τροποποιείται ο Κανονισμός Γραπτών Εξετάσεων για τη χορήγηση πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων. Στην απόφαση, την οποία υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας του ΥπΑΑΤ κ. Νικόλαος Στουπής, περιγράφεται ο χρόνος που μπορούν να γίνουν οι εξετάσεις, η διαδικασία πληρωμής, ο τρόπος διεξαγωγής τους, καθώς και η διαδικασία διόρθωσης. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

Αναρτήθηκε στις 10 Δεκέμβριος 2015 Περισσότερα »
Ανάδοχος για το έργο «αποκατάσταση Καθολικού Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσύνας»

Την ανάδειξη και διάσωση σημαντικών βυζαντινών και μεταβυζαντινών μνημείων θέτει στις βασικές της προτεραιότητες η Δημοτική Αρχή Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 09 Δεκέμβριος 2015 Περισσότερα »
Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών

Για αποκατάσταση βλάβης που παρουσιάστηκε σε φρεάτιο τροφοδοσιας θα γΙνειαπό το ΣΥΔΛΙ διακοπή στο αντλιοστάσιο Κόντσικας και στις γεωτρήσεις Ασβεστοχωρίου,την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου από ώρες 9.00 Π.μ. έως 13.00 μ.μ.Λόγω αυτού του γεγονότος θα γίνει διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών: στlς Τ.Κ.Γραμμένο, Πολύλοφος, Πετράλωνα, Λοφίσκος, Ανάργυροι, Περάτη και Βαγενήτι του  ΔήμουΖiτσας, Τ.Κ. Κόντστικας, Ασβεστοχωρίου και Κοσμηράς Δήμου Ιωαννιτών, καθώς καιμεμονωμένες συνδέσεις ιδιωτών και πτηνοτροφεία από τους κεντρικούς αγωγούς τουΣ.Υ. Δ.Λ.Ι. στlς ανωτ...

Αναρτήθηκε στις 09 Δεκέμβριος 2015 Περισσότερα »
Επαναφέρει το αίτημα για μείωση των αντικειμενικών αξιών ο Δήμαρχος Ζίτσας

Το αίτημα του Δήμου Ζίτσας για μείωση των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων επαναφέρει με επιστολή του προς την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος.

Αναρτήθηκε στις 08 Δεκέμβριος 2015 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

10,98° Υγρασία: 93% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα